IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli
Anonimen/a ka me pa napadaš? Nisem rekla ne da sta slaba dedek pa babica pa ne da bo kaj vplivalo na odnos otroka do niju!!!!!!!!!!!! OPROSTI, meni pač veliko pomeni če mi kdo POKAŽE kaj čuti do mene. Pa če kdo se vsaj nasmeji ko še nikol ni videl posnetka svojga vnučka, pa sploh ne takega. Meni pač ni normalno da v celi moji nosečnosti ne vprašata kako se počutim, kako je dojenček, če kaj brca. OPROSTI meni je to PLATONSKI odnos, ki ga pa definitivno NE BOM prenašala na otroka, ker si tega NE ZASLUŽI. More OTROK vedet da je zaželjen, dobrodošel, ljubljen.
Mogoč maš pa tut ti kak problem s tem? Ti niso izkazovali dovolj ljubezeni?
lej ne oziraj se na komentarje, sploh pa anonimnih....
moj oči pri Tinkari celo nosečnost sploh ni hotel nič vedeti o nosečnosti, ko je izvedel, da sem noseča je bil komentar, ja ampak merkali ga boste pa kar sami

, potem sem mu enkrat slikico iz UZja pokazala pa je rekel kaj mu to kažem, da bo že v živo videl, vglavnem celo nosečnost skoraj ni omenjal ne nosečnosti, ne otroka....zdaj je pa nad tamalo (že skoz) čist navdušen, najraje bi videl, da bi bila kar vsak vikend pri njima, vglavnem obrat za 100%- je pa res, da zdaj vidim, da te ljubezni ni znal ne izreči ne pokazati, pa to ne pomeni, da mene oz. nas nima rad, samo on je bil tako vzgojen...potem je pa, ko je bila mala stara 1 leto, ful zbolel, bil 3 tedne na intenzivni, nismo vedeli kaj in kako....

od takrat je pa vse ful drugače, kot bi vedel, da lahko tega kar zdaj preživlja z nami tudi nebi- pismo že jokam, samo da se spomnim...
Vglavnem ne sekiraj se....
Po drugi strani pa tašča tamalo lupčka pa skoz neki, ampak se ji pa prav vidi (boljš da ne povem kaj je izjavila ko sem bila

) in to tudi pri darilih za roj. dneve, božička...da sta ji otroka od hčerke bolj pri srcu...pa tudi drugače...ampak bo že...pa hodimo k njim vsake 14 dni na kosilo