Dobro jutro!
Streptokok B, jaz ga grem definitivno delat, v našem ZD stane 7 ali 14 eur, nekaj od tega. Ga ima moja sorodnica (so ji pravočasno odkrili), rok pa ima 2.9.. Mora priti pravi čas v porodnišnico, da bo dobila antibiotike.
Punce, ste kaj razmišljale o matičnih celicah? Midva sva se odločila, da jih bova dala v javno banko.
Včeraj sva bila v šoli za starše, prvi del je bil namenjen pripravi na porod, lajšanju bolečin med porodom in dihanju med porodom. Pozorna sem bila pri presredku, kaj vse je potrebno storiti, da ne pride do raztrganin. Drugi del pa je imela socialna delavka glede pravic staršev ob rojstvu otroka (papirji).
Tokrat nas je bilo kakšnih 10 parov, ko smo ravno včeraj omenjale leta - ful mlade punce, v glavnem letnik 86, 87, tri smo bile 80 in ena 75. Sva se pa z mojim takoj strinjala, da tista najstarejša daleč najboljše izgleda
. Pa še nečemu sva se ful narežala, odšli smo v strnjeni koloni samih karavanov
Imamo pa še 6. predavanj, na vsa mi zaradi službenih obveznosti ne bo zneslo jit, bom šla pa vsekakor na ogled novomeške porodnišnice in na praktični del nege otroka.
Petek je, jeeeej
Jutri nama žal ne bo znesla Ikea, ker gre moj k njegovi mami pomagat pospravljat (ona bo med tem kuhala marmelado). Jaz pa bom generalno pospravila najino stanovanje, se prav nič ne veselim pomivanja osmih strešnih oken. Bo že, soboti vedno sledi nedelja in ta bo namenjena sprostitvi