IZVIRNO SPOROČILO: Bumbolina
Dobro jutro punce!
Simonmojca, hvala za kavico, paše...
Danes je tako lep sončen dan, da sem takoj polna energije in se dosti bolje počutim....
Še dobro, ker se odpravljam po nakupih
.
Drugorodke, kako vaši otroci sprejemajo dejstvo, da pruhaja novi družinski član??? Sin se dojenčka sicer neizmerno veseli, na veliko izbira ime, po drugi strani pa ga včasih prime in me sprašuje, koga ma mami najraje, njega ali dojenčka???
Lep dan vsem...
naša kar dobro izraža čustva, pove da je žalostna, jezna, vesela...delava na tem, da se proba čimveč sama igrat (drugače jo je moral skoz eden gledat), pomaga mi pri cunjicah, greva skupaj v trgovino ko za

kupujemo...ampak ona bi nabrala še več kot jaz

, kaj vse po njenem dojenček rabi...veš mami jaz sem to imela tako rada

....ko vidim, da jo nekaj muči ji sama povem, da ko bo dojenček prišel, da bomo imeli njo še vedno radi...delam pa predvsem na tem, da se dojenček, ko se bo rodil, ne bo mogel igrati, ponavadi je tukaj največji problem, ker tamali pričakujejo novo igračko zase oz. da se bo z njimi takoj igral....dobila bo fantka baby borna, da ga bo lahko previjala, oblačila...saj že ima 2 punčki, ampak sta PUNČKI

, ona pa mora imeti tudi fantka tako kot mami

ok, bo dobila od tete za roj. dan....je pa ne silim, da bi jo vključevala v vse priprave na dojenčka, kar sama hoče...je pa zdaj zelo vesela, ker je dobila svojo težko pričakovano sobico in je vsa navdušena (je vzela za dobro, da bo bratec pri nama ona pa ima zaradi tega končno svojo velikooo posteljo, pa vse igračke tam...)
Sem pa realistična in kljub vsem pripravam vem, da bodo krize...to se pa bolj z mojim pripravljava kaj in kako