Evo mene opet!
Danes je res neki čuden dan in komaj čakam da se zaključi!
Ob 15 sem imela pregled pri G, delala mi je samo UZ, da vidi če se je lulek obrnil na glavo in evo pridno dete uboga mamo in je lepo na glavi
. Težak je cca 2875 g, koliko je pa velik pa ne vem
.
Potem pa panika, ko G vidi, da se glavica še ni čisto do konca spustila in da mali drži roke nad glavo,....me pošlje v porodnišnico na pregled (če bi mi voda odtekla in bi bila odprta bi bil problem, da bi kaj ven pogledalo - roka ali popkovina).
Pa mi pravi, da bom mogla po vsej verjetnosti ostati v porodnišnici na opazovanju
V porodnišnici me vsi gledajo ko norca, zakaj sem jaz sploh tam, če nisem odprta, nimam popadkov, voda ni odtekla,.....no mi vseeno naredijo ctg (vse ok) in potem smo čakali dve uri, da je ginekologinja prišla nazaj v porodnišnico (popoldan flikajo še na ginekološkem oddelku), da smo dobili papirje,....
Tako sma z dragim preživela krasno popoldne v sprejemni sobi porodnih sob in se tako malo "pripravila" na ambient
HB nisem rabla ostati na opazovanju, če bo karkoli narobe moram seveda takoj nazaj priletet,....in to me je danes malo opomnilo, da bi bil čas, da si končno spakiram torbo za P - ziher je ziher!
Za streptokok test sem pa pol pozabla vprašat, ko je nastala taka panika,.... pa saj imam naslednji teden ponovni pregled pri svoji G, dala me bo tudi na ctg.
UZ - berem, da vam G nekaj štrajkajo glede UZ,....kako to???? Meni ga vedno naredi, če je potrebno. Tako mi ga je na začetku delala kar nekajkrat, ko ni zaznala utripa z AS, pa tudi sedaj, ko preverja lego otroka.
Majchi - jaz sem pisala, da še ni na glavi, pa mislim da tudi Bela01.
No moj se je obrnil - ne vem pa ali sam od sebe ali pa so res pomagale tiste vaje, ki sem jih izvajala
Alna -
Držim pesti, da bo vse vredu!!!!!!
Iščem čaj iz malinovih listov pri zeliščarjih v Mb, pa ga nikjer nimajo
grem gledat na net in ga naročim, razen če ima katera štajerka info kje ga je kupila (če ga seveda je katera).
OK - to je to od mene!
Želim vam lep večer, jaz grem še malo pred TV, pol pa spat.
papa