IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek
jaz pa se trenutno pritožujem samo nad spanjem... sploh se ne naspim..ponoči se premetavam z L na D.......podnevi pa ne morem spat....bolečine v križu pa mehur za trampolin...to sem se že nekako navadila...
Najbrž je kar nekaj odvisno od ležišča, jaz imam dormeo in že itak spim super, tudi še sedaj. Sem si pa sedaj kupila blazino za dojenje in spim z njo in spim še boljše kot prej. Ta blazina ni toliko, da sei ne bi privoščila, tako da mogoče poskusi s tem.
nadinne - jaz zaenkrat še konkretno čutim, so se pa sami premiki spremenili. Prej je bl brcal, zdej se bl počasi premika, ampak to konkretno čutim. Je pač odvisno tudi od posameznih bebic, moja je recimo blazno živahna, eni so pa malo bolj lenuščki. Pa sej če z AS vidiš da je vse kul, jaz ne bi skrbela. Pa čez dan naštej 10 premikov.
aleunam - za vnetje res lahko dobiš canesten vaginalete, jaz kremo kar uporabljam, vaginalet pa ne tok, ker mi je G rekla, da so lahko kar agresivne in mi je dala na recept druge, ki so manj (kje je tu logika ne mislim razpravljat

). Drugače je pa so tudi brez recepta borax vaginalete.
flaške - a se to menja skozi čas? Mislim ali ima novorojenček (če rabi) enako kot polletnik? Tako da recimo če sedaj kupim, lahko potem ponucam, če zdej ne rabim in ni po čist zgrešen nakup?