writing-img

RE: Z-majčki 206809 - 2.del

clock-img

04.11.2010, 12:45

clock-img

ivanamdb

pencil-img

827

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ledenka nič se ne sekiraj, da imaš take prebliske. Jaz jih imam večkrat in sem se navadla nanje user posted image . Kaj več pa še lahko narediš? Hodiš v službo, skrbiš za otroka in dom. Edino kar si lahko očitaš je, da zase premalo narediš.

jp wondermame! leela ma prav!!!

maja - uuuhhh en velik velik kup user posted image user posted image user posted image user posted image
koalcek - vici so super!

a ja leela - si me vprasala za pedikuro - jp super!!! priporocam, gospa je bla super, hitra in res dobra (po poklicu je med. sestra!) na manikuro sm bla tam dol v centru, neki novega so odprli...mh....nism prevec sigurna...moram se enkrat, pa povedam ce je boljse...
drugac vidimo se naslednji teden, mi se vrneve v nedeljo.

sh@t sm utrujena...to pohistvo je tolk tezko....

clock-img

04.11.2010, 12:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

leela, to bi blo super! user posted image

clock-img

04.11.2010, 14:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Danes sem boljš user posted image  hvala za podporo! pride tak dan... Pa še naspala sem se, M je začel težit šele ob 4h zjutraj user posted image  5 ur neprekinjenega spanca, luksuz! user posted image  

danes me moj pelje na večerjo, pa premislit moram, kaj čem met za darilo (matr so dedci glupi, že 100 let govorim, da rabim nov fotoaparat, ker je stari izdihnil... on pa neki o zlatnini govori, ki je 1. imam precej in 2. itak nosim samo verižico, redko kake uhane, prstanov pa sploh ne več). ampak ok, bomo vidli, kaj bo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.11.2010, 15:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka a mu pošljemo kak namig v obliki maila? user posted image

pa super, da si danes boljše volje user posted image

clock-img

04.11.2010, 15:41

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

mogoče link na to stran user posted image user posted image user posted image

aja, kje je hala 4 v BTC? menda imajo tam novo trgovino Kerin Povirk...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.11.2010, 15:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, ti sam reč če lahko user posted image  user posted image

http://btc-city.com/zemljevid.php

clock-img

04.11.2010, 16:02

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Ledenka, pride tak dan user posted image Samo da je bolje! Danes pa uživajuser posted image

Jaz danes zvečer ne morem, kakšen petek ali sobota bi pa z veseljem šla na kakega kuhanca z vamiuser posted image

clock-img

04.11.2010, 16:04

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Naša punči je pa blazno razdražljivauser posted image Sploh ne vem kaj ji je. Nič ne je, joka... Ne lula dovolj... Bruhala je ker ji hrana ni odgovarjala... Ne znam ji pomagat, nimam pojma kaj je narobe... Danes se greva pokazat.

clock-img

04.11.2010, 16:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

flaska user posted image user posted image user posted image user posted image

upam da ni kej hujšega, ampak sam kaka virozica

sporoči kako opravite

clock-img

04.11.2010, 16:16

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

huh,... sem že bolje. tale luna bo huda!

FLASKA user posted image  za M! upam, da ni kaj resnega...
jo bolijo ušeska?

clock-img

04.11.2010, 16:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Hvala punce.
Betty, bolj se nagibam k temu da jo grlo matra. Ušesa so okej, imam Tea tree doma user posted image Mal heca... Mislim da ušeska res niso... Možno da res kakšna virozica... Ful ji niha razpoloženje, čudna je.

clock-img

04.11.2010, 16:25

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Pa sej ne bo lune, al jauser posted image Spet?user posted image  user posted image

clock-img

04.11.2010, 16:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Dan
Sm pr kolegici user posted image
Smo super

user posted image za vse

clock-img

04.11.2010, 17:23

clock-img

majana79

pencil-img

8822

o dudi, kje si se pa ti izgubila?

kako služba?

clock-img

04.11.2010, 17:35

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ej jest bom tud AAAAAAAAAAAAAAAAAA naredila. neki se moja mati ponuja, da bi ji otroke posodila, mož gre na košarko, mene pa .... mislim da me ovulacija j*****

ledenka - uživaj max. glede darila sem pa jest čist skromna. sem že vesela, da mi kej prineseuser posted image

naš tavelik pa zdej vsak dan teži, da bi on imel sestrico Tinkaro. še v vrtcu so me danes neki spraževale. džizus. a res tako ovulativna zgledam ? user posted image

flaška - luna, viroza, zobki...sej je vse en isti drek. pa skoz je nekaj. user posted image

mah kar ulegla bi se in nekam za par mesecev izginila. user posted image

clock-img

04.11.2010, 17:39

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

dej, zrihtej ugodno karte, pobegnemo user posted image user posted image

sam na toplo, lepo prosim user posted image

sej bo user posted image

ampak tele lune se mi zdijo čedalje hujše no user posted image

naš otrok je danes spal 40 minut v varstvu in se ful v joku zbudil user posted image tako da je že omagal in bo šel najbrž spat šele ob 10... ampak ok, bomo pa košarko gledal

clock-img

04.11.2010, 17:47

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

pa super, da si danes boljše volje user posted image

Razmišljava enako - sem ravno hotla to predlagat.

Sem danes mimogrede slišala, da baje v službi dobim računalnik in stol - mater kakšen luksuz user posted image

Sem spet prebila uro in pol pri zobarju - samo na temle si vsaj učke mal spočijem. Čez tri teden grem spet user posted image , vmes pa še k tastaremu dvakrat.

He. je uspešno prespala pri babi, dopoldan sta šli v Atlantis, potem na pico, popoldan pa še v živalski vrt. Obe sta navdušeni nad prijetno preživatim dnevom - sem takoj ponudila, da ga lahko kmalu ponovita.
Opažam, da so moji otroci strašansko pridni kadar so v ednini.

Midva sva pa čisto neprespana (pa da ne bi kdo pomislil, da sva kaj peglala), ampak sva popravljala načrte za hišo oz. jih na novo zastavila - je tako dobro izpadlo, da sva bila zadeta od adrenalina in sva pozabila gledat na uro.

clock-img

04.11.2010, 18:00

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

o dudi, kje si se pa ti izgubila?

kako služba?

Nikjer,učeri siol ni delal user posted image bomo najbrž zamenjali za kaj drugega,ne vem pa za kaj user posted image
Danes pa sem bila prej pri kolegici in ni spet nič časa user posted image ,čudno zame ane user posted image
Služba pa gre,se počasi navajam ljudi tko da je super!

clock-img

04.11.2010, 18:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

siol sux

samo preden ga odpoveš, preveri, če lahko sploh dobiš kaj drugega...

no sam da je služba ok user posted image

clock-img

04.11.2010, 18:12

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

o, koalček, a Tinkarco boste imeliuser posted image  lepo ime si je sine izbraluser posted image

jaz sanjam o Adi ali Avi... enkrat. čez nekaj let... user posted image

clock-img

04.11.2010, 18:12

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ej jest bom tud AAAAAAAAAAAAAAAAAA naredila. neki se moja mati ponuja, da bi ji otroke posodila, mož gre na košarko, mene pa .... mislim da me ovulacija j*****

ledenka - uživaj max. glede darila sem pa jest čist skromna. sem že vesela, da mi kej prineseuser posted image

naš tavelik pa zdej vsak dan teži, da bi on imel sestrico Tinkaro. še v vrtcu so me danes neki spraževale. džizus. a res tako ovulativna zgledam ? user posted image

flaška - luna, viroza, zobki...sej je vse en isti drek. pa skoz je nekaj. user posted image

Kašna košarka no, ajd Tinkaro delat!

clock-img

04.11.2010, 18:13

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

aja majanca, NKBM se odpira na magistratu. Slabo ti spremljaš. Ne vem kam gledaš ko hodiš.

clock-img

04.11.2010, 18:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pojma nimam kaj drugega bi sploh lahko 

clock-img

04.11.2010, 18:14

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

ajd Tinkaro delat!

ne, ne, maja, punčke morajo biti spontano narejene, nič po načrtu!

pa škornje dol!user posted image

clock-img

04.11.2010, 18:15

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

eh, konc odmora,... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem