writing-img

RE: Z-majčki 206809 - 2.del

clock-img

22.11.2010, 10:29

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ledenka user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj ti miklavž valar prinese.

clock-img

22.11.2010, 10:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sam res, tvoj res rabi eno dozo valjarja user posted image

dej, odpočij si, kolikor lahko user posted image

clock-img

22.11.2010, 10:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mam danes na šihtu namen počivat user posted image  vse lahko počaka na jutri! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.11.2010, 10:31

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mwahahahah...majana...a mi misli bereš user posted image ..sam 4 sekunde počasnej tipkaš.

clock-img

22.11.2010, 10:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

aja, a sam valar? sem misla vsaj na kak valar za valjanje asfalta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.11.2010, 10:33

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

aja, a sam valar? sem misla vsaj na kak valar za valjanje asfalta user posted image  

Jst nisem nč specificirala kašnega user posted image

clock-img

22.11.2010, 10:35

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

tko k maja pravi user posted image

ej ledenka, a mislš da bi ti kej težiu doma, če bi ga jst v petek tam res spucala? user posted image

clock-img

22.11.2010, 10:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ej ledenka, a mislš da bi ti kej težiu doma, če bi ga jst v petek tam res spucala? user posted image

user posted image  po moje sploh ne bi vedu, kaj ga je doletelo user posted image  

clock-img

22.11.2010, 10:51

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ledenka - no koment. edino kar je meni jasno, da moški živijo na drugem planetu.

preživeli lep vikend. v družinskem krogu. je bilo kar fletno pockrljat moje mladičke. danes smo spet skupaj spali. za spremembo je najprej tavelik prišel. malo kasneje zmajček in smo spali ko sardinice. pa postelja za zmajčka je prišla, tako da si moramo sedaj vzeti čas in jo sestaviti. me prav zanima, če bo kaj bolje spal.

clock-img

22.11.2010, 11:02

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

drugi galaksiji, ne planetu user posted image user posted image user posted image  

koalči, a bo v "veliki" postelji?

našemu sem zmontirala posteljo brez ograje. slaba stran je, da moram bit z njim, dokler ne zaspi, sicer pobegne ven user posted image  ampak to je po drugi strani tud dobra stran, ker se vsaj pomuckava pred spanjem user posted image

clock-img

22.11.2010, 11:13

clock-img

nikolet

pencil-img

742

živjo

no vstali ob pol sedmih, otroke odpeljala v vrtec šla en krog peš in na kavo, posesala in pomila celo stanovanje, no zdej pa si delam kosilo pašta s tuno, njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa končno mam mir, dec je šel po skoraj treh mesecih bolniške v službo in sem prov srečna k mi noben ne najedauser posted image user posted image user posted image , jutri grem pa v nabavo z mami, bom prov uživalauser posted image user posted image user posted image

aja pa sonček se je prikazaluser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

clock-img

22.11.2010, 11:24

clock-img

majana79

pencil-img

8822

user posted image  po moje sploh ne bi vedu, kaj ga je doletelo user posted image  

no no, za vsako rit se palca najde, slej ko prej user posted image

he should be afraid, very afraid user posted image

nikolet
, te razumem user posted image bi meni tudi pasalo takole bit kako dopoldne fino sama doma... desci so pa itak user posted image user posted image

pa idejo za kosilo si mi dala user posted image

clock-img

22.11.2010, 11:26

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

koalči, a ga boste že v veliko posteljo dali? Jst sem neki razmišljala v tej smeri, pa se bojim, da bo pa pol res skos k nama hodil. Spreten je itak že tok, da tut ograjo zlahka preleze. Je pa zdej v posteljici brez tistih oblog okoli-je eno za drugo stran dal, zgleda mu ni pasalo  

clock-img

22.11.2010, 11:29

clock-img

nikolet

pencil-img

742

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

koalči, a ga boste že v veliko posteljo dali? Jst sem neki razmišljala v tej smeri, pa se bojim, da bo pa pol res skos k nama hodil. Spreten je itak že tok, da tut ograjo zlahka preleze. Je pa zdej v posteljici brez tistih oblog okoli-je eno za drugo stran dal, zgleda mu ni pasalo  

jz mam niko v tavelki postelji že kr dobre pol leta če ne še večuser posted image in je ful pridna, spi v svoji posteli, da pa ne pade s postelje sva provizoriš naredila ograjco, tojk visoko da ne more past iz postelje in da vseeno lahko se splazi vnuser posted image in je prov fajn k mi ni treba hodit v sobo k se zbudi, pride kr sama vn user posted image

clock-img

22.11.2010, 11:31

clock-img

nikolet

pencil-img

742

nikolet, te razumem user posted image bi meni tudi pasalo takole bit kako dopoldne fino sama doma... desci so pa itak user posted image user posted image

pa idejo za kosilo si mi dala user posted image

ja prov paše bit malo sam s sabo, sam pol mi ni všeč k morem delat popoldneuser posted image user posted image no lepo da sm vsaj enim izboljšala danuser posted image user posted image

clock-img

22.11.2010, 11:31

clock-img

Leela

pencil-img

3101

jutro,

Danes sva s F. doma. Ima čist zamašen nos. Jutri imava pa kontrolo na P.

ledenka user posted image user posted image user posted image   zate.
pa user posted image user posted image user posted image  za T. od lake. Upam, da je že boljše.

Grem si kafe skuhat user posted image .

clock-img

22.11.2010, 11:34

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ej pupe, ena vesela novička za tale tmuren dan-gaja od rubin je od petka doma! Upam, da tokrat res ostane doma in ji ne bo treba več po bolnišnicah viset...user posted image

clock-img

22.11.2010, 11:41

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

ej pupe, ena vesela novička za tale tmuren dan-gaja od rubin je od petka doma! Upam, da tokrat res ostane doma in ji ne bo treba več po bolnišnicah viset...user posted image

Tole sm pa na FB vidla ja. Sm bla ful srečna. Držim pestke, da je zdej res za vedno!

clock-img

22.11.2010, 11:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Tole sm pa na FB vidla ja. Sm bla ful srečna. Držim pestke, da je zdej res za vedno!

podpis user posted image  

clock-img

22.11.2010, 12:08

clock-img

nikolet

pencil-img

742

upajmo user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.11.2010, 12:10

clock-img

majana79

pencil-img

8822

podpis user posted image  

še en podpis!

clock-img

22.11.2010, 12:24

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

podpis user posted image  

še en podpis!

in še en podpisuser posted image user posted image

clock-img

22.11.2010, 12:26

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ja, dali ga bomo v veliko posteljo. sicer na vikendu že spi v taveliki in ni nobenega problema. smo dokupili prenosno ograjico in to je to. 

clock-img

22.11.2010, 13:05

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Je blo sonce, zdej pa je nakam šlo.

clock-img

22.11.2010, 13:12

clock-img

majana79

pencil-img

8822

K nam je pršlo user posted image

hvala maja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem