writing-img

RE: Z-majčki 206809 - 2.del

clock-img

22.11.2010, 13:16

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

K nam je pršlo user posted image

hvala maja user posted image

A si vidla kok vas imam rada.

clock-img

22.11.2010, 13:52

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jep, sonček je user posted image  

vsaj nekaj lepega danes...

pa moje lenuharjenje se nadaljuje, še 2 uri brezdelja me čakata user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.11.2010, 15:27

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Jst grem pa počasi domov. Nisem uspela skor nič narest za sodbo, je blo skos neki na šihtu. Pa še sodelavko nadomeščam, je na bolniški. Super. Še štiri dni do vikenda al kako že 

clock-img

22.11.2010, 15:46

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ok, boljše volje user posted image

sonce, kava v družbi folka, ki jih že leta nisem vidla... pa za piko na i še tortice user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.11.2010, 19:21

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Čer!
Danes sem pa crknjena user posted image v službi se mi je tolk spalo da bi ziher lahko tam zaspala user posted image ...ponoči sem nekaj slabo spala in ni in ni hotla bit ura pol 6h!
Mislim da bom šla kmal spat user posted image user posted image user posted image

maja kako je kaj M. z lulanjem in kakanjem?

clock-img

22.11.2010, 19:42

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Čer!

Dudi, hvala, lula ja, kaka pa še vedno ne. Neki pospravljam, otroci na pol poti k spanju...jutri pa gre dedek mraz v šoping.

clock-img

22.11.2010, 19:52

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

No sej bo počasi,samo da bo!

Jaz imam pa en del miklavža že en del grem pa ne vem a v sredo mogoče al pa četrtek popoldanuser posted image
Božička pa itak pol pri naslednji plači kupujemuser posted image ,to imamo pa tko za vsakega nekaj  pod smrekico user posted image

clock-img

23.11.2010, 07:56

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Dobro jutro!

Sem nas zadnjo sekundo dvignila user posted image

Noč je minila, hb... se mi zdi da je luna še trkala.

Pri nas je daril malo, samo za dedka mraza, pa še to je preveč.

clock-img

23.11.2010, 09:28

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

jutro,

spali nekako smo. Smo imeli popoldne obiske, sta prišla stric pa en moj frend, tko da je mel mali kr svoj šov. Res je pravi nastopač tkole, če je več ljudi pa da je pozornost nanj usmerjena. Ko pa kakšnega neznanega vidi, se pa za moje noge skriva

Mi pa frendica lušte dela z brazilijo....gre januarja najprej tja (pol pa še okol sveta...), pa sm mal musko poslušala od tam...joj, štiri leta nazaj v tem času sem se lepo sončila, lenarila, trenirala...kje je že to?

clock-img

23.11.2010, 10:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  

tole je slikca zame user posted image user posted image user posted image

user posted image

spali še kar, do 5.30 brez budnice, potem pa s cartanjem. vstali pa itak pozno, ob 8h... se M ni hotu odklopit user posted image  

clock-img

23.11.2010, 10:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenka, dobr zgledaš, ni kej user posted image

a se kej boljše počutiš?

clock-img

23.11.2010, 10:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

danes je ok user posted image  hvala, punce user posted image  

clock-img

23.11.2010, 11:29

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

uf, ledenka, sem bila prepričana, da sta že prekinila z dojenjem.
jaz sem se materinsko odločila, da ga bom še čez zimo in del pomladi zalagala z vitamini in minerali mojega telesauser posted image

sva bila danes na sistematiki. ne me vprašat koliko je težek, ker sem pozabila.
se je pa še vagal in meril na dojenčevski merilnici in seveda se je zraven drl ko jeshar!
pa ko ga je vprašala po mucku, ji je kazal ptička. žoge niti pod razno ni hotel brcati... pa drl se je pa drl... moj priden zmajčekuser posted image

clock-img

23.11.2010, 11:33

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

uf, ledenka, sem bila prepričana, da sta že prekinila z dojenjem.
jaz sem se materinsko odločila, da ga bom še čez zimo in del pomladi zalagala z vitamini in minerali mojega telesauser posted image

ah kjeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  zjutraj in zvečer se še doji... uro zvečer in 2 uri zjutraj user posted image user posted image user posted image user posted image  mah po novem letu ga bom morala začet odvajat, da se do pomladi odvadi user posted image

clock-img

23.11.2010, 12:11

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ledenka, a to vzdržuje kondicijo zize za novega člana? user posted image

clock-img

23.11.2010, 12:30

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ledenka uauaua huda bejba. kje si dobla vinglne ? bi mi jih kdaj posodla ? user posted image

clock-img

23.11.2010, 12:54

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Dannn

Sem bolana nič se mi neda,komi sedim pa še po T. v vrtec moram se mi neda pa nimam izbire,Lina pa je prav tako bolana njej nesmem nobeden sirup za kašelj dati je revček.
Jutri imam pogovorne ure v vrtcu za T. a ste jih vi že imele?To natanko povejo od T. obnašanje,početje itd... al kaj?

Posteljce;
Men je všeč od alplesa tisti sestav,ki je postelja mejčkeno višje spodaj  se izkoristi še za kakšne omare,pa kar odlašam se bojim da je mali premejhen za to posteljo,sicer ni visoka tam za dve stopničke,ampak vseno.Kaj vi pravite,ima katera tako posteljo?
ledenka; odlično izgledašuser posted image

clock-img

23.11.2010, 13:05

clock-img

majana79

pencil-img

8822

koalka, kje si mi ti? missed you user posted image  

clock-img

23.11.2010, 13:24

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ooo i'm šame šame šameuser posted image user posted image

clock-img

23.11.2010, 15:30

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

babe žabe, grem domov. Dovolj je bilo za danes. Jutri je itak dolga sreda.

clock-img

23.11.2010, 19:19

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

aha; smo na "we are sorry..."

nič.
spita. zaspala v 5 minutah.user posted image

če bi ju jaz uspavala, bi trajala cela ura.user posted image

clock-img

23.11.2010, 19:20

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

user posted image  za bubice, ki prebolevate in da prebolite čimprej!

clock-img

23.11.2010, 19:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

koalka, moramo to popravit user posted image

kaj porečeš na večerjo v decembru? no, z ostalimi, ne bova šli sami na dejt user posted image user posted image

pa kaj porečete druge? user posted image

clock-img

23.11.2010, 21:07

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja kje pa ste vse? user posted image

clock-img

23.11.2010, 21:32

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

likohol in hrana, vedno za user posted image user posted image user posted image  

samo taprav cajt je treba določit... predlagam 4, 5 december... ker potem bo gužva. vsi dedki mrazi, žurke... tisti teden od 13. naprej bom itak krepnila, vsak dan mamo nekaj... user posted image

moji starši so bili tu, videli M po 3 mesecih... za 20 min user posted image  ravno toliko, da se ju je navadil...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem