cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Najbolj smešno ime

clock-img

27.07.2005, 10:16

clock-img

mammika

pencil-img

860

:)- pa Enrike (ne da se mi kontat kako se napiše) pa Jose beri Hose, ......:)-

clock-img

27.07.2005, 11:55

clock-img

lutka

pencil-img

1323

jaz pa poznam zdravnico ki se piše Predikaka :)-

clock-img

27.07.2005, 12:47

clock-img

k1

pencil-img

1649

samo tole o Traktorju, to pa se hecate, a ne??!?? to je pri nas????

upam da! rada bi videla starše od traktorja, :)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

27.07.2005, 16:41

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Galu,

Tebi se tudi sanja ne, kako pogosta imena so Esmeralda, Cassandra in Julio?

Si upam stavit, da jih je vec kot je vseh Janezov in Franceljnov skupaj!

clock-img

27.07.2005, 16:47

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

mamina prijateljica je dala ime svoji hčerkici dala ime BILJKA

clock-img

27.07.2005, 17:39

clock-img

PETRA-26

pencil-img

20

Ha, ha, ha , res so dobra ta imena....mi je možek rekel, da imajo v evidenci enega možakarja, ki sliši na ime Pes Floki.Ja res.....Pes mu je ime, Floki se pa piše. No, ta tip si je sam spremenu ime.....
Je pa iznajdljiv:)-:)-:)-:)-

clock-img

27.07.2005, 22:07

clock-img

willma

pencil-img

839

Pes Floki?
petra si sigurna, da ni bil 1.april, ko ti je to tvoj možek povedal?
;)
Po moje bi ta tip rabil še kakšno drugo spremembo poleg imena:)-

clock-img

28.07.2005, 05:57

clock-img

k1

pencil-img

1649

tota imena že vse skup mejijo na znanstveno fantastiko :)-:)-:)-:)- Pes Floki :zmeden2::zmeden2:

katastrofa!

clock-img

28.07.2005, 09:09

clock-img

BigWhale

pencil-img

762

Galu,
Aha, torej je ime Esmeralda pri nas avtomatsko po neki izmisljeni osebi iz neke serije? Ne obstaja moznost, da je nekomu to ime pac vsec. Serija gor ali dol?

:)

clock-img

07.03.2007, 21:58

clock-img

Piccollina

pencil-img

2

dvojčici zarja (ok, to je normalno) in jutra ... al pa jagoda in vanilija user posted image

clock-img

08.03.2007, 07:26

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Še ena anekdota v zvezi z imeni.Je bilo že precej let nazaj (vsaj 10,če ne več),ko je soseda v LJ P rodila sina.Z možem sta ga poimenovala Drejc. Pa pride matičarka,za vpis podatkov za rojstni list in vpraša "Ja kako bo pa otroku ime?" Soseda reče Drejc,matičarka pa a Andrej,ne gospa Drejc,ja kako ime je pa to,gospa saj niste tako mislila.... Skratka dialog se je nadaljeval v tem stilu,dokler sosed ni znorela in rekla,če ste gospej pri sosedni postelji brez besed napisali da je sinu ime Sandokan,boste pa še za našega Drejca a ne?user posted image

clock-img

08.03.2007, 08:12

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Pes Floki resnično obstaja in lahko ga srečate, če boste smučale na krvavcu na kriški planini. Tam imajo namreč lokal.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

08.03.2007, 09:38

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Jaz imam sodelovca z imenom Jelenko..... sem najprej misnla da se tako piše, pa da ga tko pač kličejo, pol sem pa nekje vidla da mu je tko ime. Pa si ni nič spremenil imena.

Za Psa Flokija sem pa jaz tud že slišala, oz gledala sem interviju z njim na tv. Dal si je pa ime spremenit, ker so doma delali starši z njim hujše ko s psom in je tako ratal Pes Floki.

Predikaka.... za ta priimek sem tud slišala.

Drgač mi ma pa men Klemen Klemen še vedno najboljšo kombinacijo imena in priimka.

Imam pa tudi sodelavca s tako čudnim imenom in priimkom da je noro, da mi je prvič moral 5x povedat ime pa priimek, da sem mu prav mail poslala. A po moje ni prav da ga omenjam na rr???

clock-img

08.03.2007, 11:02

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

user posted image user posted image user posted image user posted image  Bogi otroci. Ampak Pes Floki user posted image user posted image user posted image user posted image

Ta tip je bil ziher zdrogiran, ko si je dal prepisat ime. To pa sklepam po tem, ker v našem kraju poznam enega narkomana, ki si je dal spremeniti ime na Babalu. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

08.03.2007, 13:37

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Vsi prav gotovo poznate Gašperja Tiča, igralca in moža Nataše Raljan?

No, njemu so sprva hoteli starši dati ime Gregor. V kombinaciji s priimkom, so pa kmalu ugotovili, da to ni najboljša izbira. Tič Gre-goruser posted image user posted image user posted image

Je pa to sam povedal eni moji kolegici, ko še ni bil znan igralec, prej začetnik.

clock-img

08.03.2007, 15:53

clock-img

cuma

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: lin

:)-Merdina (merda-drek):ups::ups::ups::ups::ups::)-:)-:)-:)-,res ena iz moje osnovne šole.

A si hodila v Izolo? Jaz sem namreč tudi imela v paralelki eno Merdino!user posted image

clock-img

09.03.2007, 11:55

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: lin

:)-Merdina (merda-drek):ups::ups::ups::ups::ups::)-:)-:)-:)-,res ena iz moje osnovne šole.

Ja, to so si starši res želeli.user posted image  Bogi otrok.

clock-img

09.03.2007, 13:03

clock-img

srki

pencil-img

9222

Perla-ženska, Staleta-moški

clock-img

09.03.2007, 15:41

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

jaz sem imela v OŠ sošolko Amelo Mekić in pol smo imeli ravno srbohrvaščino in je ta Amela meki - ć najbolj obvladala pa prav smešno se mi je zdelo meki - ć user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2007, 18:10

clock-img

natalia

pencil-img

1423

Moj ma sodelavca, ki se piše gnus, pa enega ki se piše pišek. eh, kaj češ...

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

09.03.2007, 20:45

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Drgač mi ma pa men Klemen Klemen še vedno najboljšo kombinacijo imena in priimka.

Men pa Ali En

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

09.03.2007, 20:51

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

Sava Soča- zdej se pa pejd kaj je ima in kaj priimek.

pa Koprivauser posted image

clock-img

09.03.2007, 22:28

clock-img

mily

pencil-img

876

Jst sem mela v bloku sosedi Dobrinka in Danka. Sestri enojajčni dvojčici user posted image . Klical smo ju pa Dinka in Donkauser posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

10.03.2007, 11:35

clock-img

Anonimen

Jelenko je bil tudi en fant, ki je hodil na naso OS. Meni se ime ne zdi nic posebnega, juzno pac. user posted image

Zarja in Jutra sta mi pa tudi cisto lepi imeni, Zarja je ime moji bivsi sosolki.

LP

clock-img

10.03.2007, 22:14

clock-img

F*S*M

pencil-img

1034

Jaz mam pa sosede Gnus-e, pa je eden Samo Gnus, drugi pa Andrej, pa tut dva kolega se pišeta Gnus pa ne me vprašat kako jima je ime, ker jih skoz kličemo Gnus user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drgač pa jih je pri nas v naših koncih malo morje bratov iz juga z takšnimi in drugačnimi imeni. Najbolj pa se mi smili en fantek, ki je revček bolan imam dawnov sindrom in so mu dali ime Fikret, pa tak cukr je, pol ga pa vsi kličejo Fiki kot kakšnega psa,res se mi smili revček.

pa tut opažam, da kar nekaj mladih mojih let ki imajo otročke in so njihovi predniki iz dol morjo upoštevat stare starše pri izbiri imena in pol so ti otročki zaznamovani za celo življenje, ker so po moje starši neodgovorni in ne znajo reči ne. Vem za eno znanko, ki si je želela dat svojemu otročku lepo slovensko ime, pa ker je bil otrok prvi je mora biti tiho in upoštevati starce, men je to čist mim hudiča.

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem