cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Najbolj smešno ime

clock-img

10.03.2007, 22:54

clock-img

Nattka

pencil-img

249

O pesku Flokiju je pa blo res na TV in takrat je blo omenjeno tudi, da si je dala neka ženska ime Banka Slovenije user posted image

clock-img

11.03.2007, 19:50

clock-img

Moyca_

pencil-img

4144

IZVIRNO SPOROČILO: Nattka

Banka Slovenije user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

clock-img

12.03.2007, 09:23

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Drgač mi ma pa men Klemen Klemen še vedno najboljšo kombinacijo imena in priimka.
Men pa Ali En

IZVIRNO SPOROČILO: spacey

Drgač mi ma pa men Klemen Klemen še vedno najboljšo kombinacijo imena in priimka.

Men pa Ali En

Razlika je v tem, da je Klemen Klemen njegovo pravo ime in priimek že od rojstva. Ali En pa pač le njegovo umetniško ime.

clock-img

12.03.2007, 15:37

clock-img

cv105

pencil-img

891

Men je pa najbolj ubitačna kombinacija imena in priima Vinko Vodopivec (vino, voda). Pa tudi sicer se najde še kakšna močna...

clock-img

12.03.2007, 17:42

clock-img

Anonimen

Ko sem kot srednješolka delala v enem ljubljanskem vrtcu, je bil v skupini fantek z imenom BRUSLI (Bruce Lee)user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2007, 19:58

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

poznam Bruslija. rings a bell?user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.03.2007, 19:58

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Kristina

Ko sem kot srednješolka delala v enem ljubljanskem vrtcu, je bil v skupini fantek z imenom BRUSLI (Bruce Lee)user posted image user posted image user posted image

to se mi zgodi, kadar preberem samo prvi postuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

12.03.2007, 20:01

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

opomba: Ali En mu baje piše v osebni (mu je pisalo???) - torej ni zgolj samo umetniško ime. pravzaprav je njegovo umetniško ime zdaj Dalaj Egol. v originalu je pa bil ...hm...pozabla...en bosancuser posted image , pa saj je vseeno.

clock-img

13.03.2007, 21:37

clock-img

zverinca

pencil-img

828

tale Brusli je pa z mojim 'kravce pasu' user posted image znan čovjek očitno tu na RRuser posted image user posted image user posted image

Klemen Klemen je bil pa moja srednješolska ljubezen...

< Sporočilo je popravil zverinca -- 13.3.2007 21:38:39 >

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

clock-img

18.03.2007, 14:52

clock-img

taja27

pencil-img

1253

za Jaka Racmana tud jst vem. pa na našem koncu si je en tip spremenu ime v Sharon Stone. pol so ga pa policaji ustavli, pa je reku, da je Sharon Stone pa so čisto popizdl. so ga skor prbutal, ker je kar naprej trdil, da je Sharon Stone. pol so pa pametnjakoviči le šli pogledat dokument in so nehal.

mi imamo v službi en avtomat za kufe in pride prvič k nam tip, ki ga polni. se mi predstavi 'Kamenko', jst pa kot iz topa 'OK, dobr kok ti je pa ime?' pa reče 'Kamenko', jst pa 'ja ampak to ne morem napisat na dokument o prejemu blaga. dej ti men rajš povej tvoje pravo ime'. revež pa že čist rdeč še enkrat reče 'Kamenko'. pol je blo pa men dost bolj narodn ko njemu.

clock-img

18.03.2007, 17:22

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Moja sošolka ima prijateljico - ji je ime Pšenica - kličejo jo pa Pšena...... user posted image

clock-img

19.03.2007, 11:24

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Moja sestra pozna dvojčici: Pšeničko pa Kresničko.user posted image user posted image user posted image  

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

19.03.2007, 12:10

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Od moje znanke najboljša prijateljica se je poročila z Afričanom, ki se je pisal ****ponk - dobesedno tako se je prebralo user posted image .

Je bla pa v naši službi enkrat fora k je moj sodelavec, ki se piše Zver klical enega poslovnega partnerja, ki se piše Medved. In kako je to izgledalo: Dober dan, Zver tukaj, lahko dobim Medveda prosim user posted image user posted image user posted image .

LP; B

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

19.03.2007, 23:15

clock-img

Peli

pencil-img

1910

Men je pa smešn ko kdo z žiovalskim imenom kliče otroka oz. obratno, sm enkrat naletela da nekdo krnaprej kliče "Sara, Sara" - potem pa se obrnem, pa en stric kliče psa user posted image , potem še kšn dojenčk Maks, ki ga kličejo maksi, moja soseda je mela psa s takim imenom prav tako je imela eno kolegica psičko po imenu Hana - in ko danes slišim to ime najprej pomislim na psa user posted image .

clock-img

20.03.2007, 11:28

clock-img

Pajaca

pencil-img

2154

Nekoč (zgodba je čist resnična) so se v avtu peljali 4 ptiči: Kos, Ščinkovc, Škorc in Sokol in so jih ustavl policaji. In seveda so mislili, da se zajebbavajo in so jih mal prebutal. In potem so jim le pobrali dokumente in ugotovil, da imajo ped seboj res 4 ptiče...

Poznam pa tud Medvedove, ki so dejansko pravi medvedi, tako veliki okrogli in za nameček imajo še čebele in delajo Medo Med.....

clock-img

20.03.2007, 11:33

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Men pa Ali En

To ni njegovo pravo ime. Klemen Klemen pa je.

clock-img

20.03.2007, 11:37

clock-img

spacey

pencil-img

2359

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Men pa Ali En

Ne, njegovo pravo ime je Ali Đafić al nekaj tacga. Se pa lepše sliši Ali En. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

20.03.2007, 17:12

clock-img

pikicaa

pencil-img

2842

Mi je enkrat tašča povedala, da je njen prijatelj klical v hotel Lev in rezerviral silvestrovanje na priimek Kos, Medved, Škorc in Zver pa so mu na recepciji rekli, da to ni živalski vrt user posted image . Jim je komaj dopovedal, da se ne dela norca.

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

clock-img

20.03.2007, 20:35

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Men pa Ali En

Ne, njegovo pravo ime je Ali Đafić al nekaj tacga. Se pa lepše sliši Ali En. user posted image

Aliramiz Đafić, zdaj sem se spomnilauser posted image

clock-img

21.03.2007, 09:34

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

jest sem zdejle vidla da sta starša svojemu otroku dala ime Leto...samo ne fantku.. PUNČKA JE LETOuser posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

clock-img

22.03.2007, 23:48

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: Piccollina

dvojčici zarja (ok, to je normalno) in jutra ... al pa jagoda in vanilija user posted image

jagoda in višnja je bolje... poznam ženski s tema imenoma user posted image

clock-img

22.03.2007, 23:50

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

Men pa Ali En

Aliramiz Đafić, zdaj sem se spomnilauser posted image

že nekaj časa mu je ime Dalaj Egol... si je spremenil ime v času, ko so bli slovenci dobri v fuzbalu

clock-img

22.03.2007, 23:50

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

IZVIRNO SPOROČILO: pikicaa

Mi je enkrat tašča povedala, da je njen prijatelj klical v hotel Lev in rezerviral silvestrovanje na priimek Kos, Medved, Škorc in Zver pa so mu na recepciji rekli, da to ni živalski vrt user posted image . Jim je komaj dopovedal, da se ne dela norca.

user posted image user posted image user posted image odbito! user posted image
slišala tut za priimke Jazbec, Jelen, Jež, Zajec, Zajc, Kunc, Volk, Škerjanec, Murn, Golob, Žerjav, Košuta, Komar,... pa še je živalskih, ki se jih trenutno ne spomnem user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 22.3.2007 23:55:18 >

clock-img

22.03.2007, 23:56

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

poslovnemu partnerju je ime Hani (Saudi Arabia)

clock-img

26.03.2007, 13:01

clock-img

mišk

pencil-img

2527

pa na našem koncu si je en tip spremenu ime v Sharon Stone

Ta je pa krčan, ne? Haha! Mislim, da se ne imenuje več Sharon Stone. Očitno je imel s tem imenom praveč problemov.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem