IZVIRNO SPOROČILO: nell
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Nell, kako je v Zagorju?
pri nas v Hrastniku ni blo tolk
Joj, oprosti, sem bila prepričana da si iz Zagorja. Vaše banje sem vam pa še zdaj fauš
Katja, potem se pa do januarja še pridno doma cartajte, januarja pa upam da štartate v boljši vrtec, boljšo skupino in k boljši vzgojiteljici.
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23
Ni lepšega da se zvečer uležeš v sveže preoblečeno, dišečo, mehko posteljo . Komaj čakam večer
Še posebno če si prej privoščiš eno dolgo vročo dišečo kopel. Mmmm
No, no, to so pa že sanje . Vsaj za enkrat še. Trenutno si dolge kopeli privoščim zjutraj, ko je Mark v vrtcu
Pol pa vsaj tuš
Včeraj smo imeli sestanek v vrtcu. Naš Jaša je edini, ki še ne gre na kahlico, pa so v skupini tudi otroci ki so pol leta mlajši od njega. Mi je bilo kar nerodno, ko je to v priču vseh povedala. Jah kaj naj, silit ga ne morem. Da se sploh usede na kahlico, moram uporabit kakšno zvijačo. Pa včasih pol ure bereva knjigice v kopalnici na tleh, pa kakšen piškotek mu obljubim, nič. Ko se naveliča sedet, vstane in reče bravo. Pa je suha kahlica. Ko odprem tuš, se še vedno obvezno polula, ampak kot da se tega ne bi zavedal. Vendar takrat noče sedet na kahlici, ker je bolj pomembno, kdo bo prvi v banjo čofnil

Na nastavek za na wc pa niti pod razno ne bo šel. Brez pleničke si ga pa ne upam pustit, ker tako rad po kavču skače, kaj če mu ravno takrat uide.
Sicer je pa kar priden, zda pokazat svojo voljo, zna se postavit zase, zna pa tudi biti nežen in crtljiv. Glede na to kako se je lani včasih kar stepel za kakšno stvar, je letos bolj priden. Danes bo praznoval rojstni dan. Zjutraj ob 6.30 se je pred vrtcem jokal, da hoče en sok spit. Komaj sva se zmenila, da je to za praznovanje.
Še eno

A lahko v petek pride moj možek zraven? Pač, da bo malo na otroka pazil.