IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tejkaz, ste šli v ZOO?
Smo šli. Sicer nas je mal dež poškropil, ampak ni bilo hudo. Sicer je bilo fajn. Dve urici smo bili tam.
Jaz tudi ne vem kako bi brez sušilca. Zdajle se perilo itak tudi zunaj ne suši.
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Danes je 1 mesec, kar je šla v vrtec in niti 1x ni manjkala .
Tudi moja dva. Cel mesec v vrtcu brez bolezni. Še posmrkala nista, medtem ko sem bila jaz že dvakrat bolna.
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Tejka, kaj je zdaj to? Včeraj je blo,danes ne??? Joooj, jest bi bla tud jezna, morda pa še bolj kot jezna žalostna .
Tudi jaz sem danes bolj žalostna kot jezna. Žalostna, ker si zdaj mislim vse mogoče. Ali so mi nagrado ponudili zato, da bi dogovorjeno delo opravila v dogovorjenem roku? Ali mislijo, da me je treba podkupit da bi nekaj naredila. Potem se očitno motijo. Dejmo no, če se že neki gremo, dejmo se it pošteno, no.
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Pa kaj ga Jaši srserje, no? Sploh mi ni več jasno, to vaše prebujanje in vse skupaj . Sploh si ne predstavljam tvoje situacije, ker nimam težav s tem. Sem že med dojenjem ponoči ful težko vstajala in tole bi me čist izmozgalo., Ne vem, kaj naj ti rečem . Stavek "Sej bo" je že izlajnan
Bella, verjemi da se navadiš. Meni bi bilo že čudno, da bi celo noč prespala. Sem se navajena vsaj ene parkrat na noč sprehodit po stanovanju. Današnja noč recimo - ob pol desetih je zaspal, prej sva se od osmih dajala, kdo bo popustil. Dretje, cviljenje, trma, pit, jest, vlake sestavljat, avte dat spat, ... Ob polnoči jok, da ne bo več spal. Ga nesem v spalnico, da ne bi zbudil Eve. Najprej malo k meni, motem k

in spet mene malo pobrca, potem se spomni da gre spat nazaj. Ob 4ih se je zbudil, da bi pil, ob petih se je zbudil, da bi vlak sestavljal, ampak je kmalu nazaj zaspal, takrat sem jaz vstala, da sem kuhinjo pospravila in perilo dala v sušilec, se stuširala in pripravila za službo. In točno kot urica, se je ob 6.15. se je zbudil. Eva pa spala od 19.30 do 6.30 brez da bi zajamrala. Ona je cela zaspanka.
Jaz sem pa ok. Spila sem eno kavo, pojedla sem eno štručko z zeliščnim maslom, delam reklame za mojo novo številko revije. Pač navadila sem se.
In srečno tvojemu

na Grintavcu.

Midva bi dala zasteklit balkon. Ima katera izkušnje s tem? Pozna katera koga, ki to dela? Na kaj naj bova pozorna, kaj izbrat,...