IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica
Mi lahko katera pomaga z nasvetom (čeprav se ne javljam pogosto)- v kakšnih stolčkih sedijo vaši avgustovčki za mizo? Mi imamo še vedno oblazinjenega (PP Prima Papa Dinner), ki pa ga bomo skrili za ene par mesecev, da ga potem dobi naš novi član (da se izognemo ljubosumju). Za Zalo pa moramo nabaviti novega, verjetno trip-trapa, kakršnega ima pri babici, vendar je tam ne moremo več stlačiti za varovalo (ima namreč čez 15 kg in 98 cm). Navadni kuhinjski stol je pa prenizek, pa še uhajala bi dol, je pravi ''''''''hiperaktivni razvajeni škrat''''''''(ker smo bili zadnje leto non stop bolani).
Že od začetka v Stokkejevem triptrapu, pa je dimenzijsko Rok precej podoben tvoji šjorci. Ima še vedno varovalo in včasih celo sam spleza na stol in se usede (kljub varovalu), edinole ven še zaradi varovala ne zna sam splezat. Ko bo varovalo napoti, ga bomo pač odstranili, drugače pa sem s stolčkom zelo zadovoljna.
IZVIRNO SPOROČILO: Češnjica
Erin, Katja čestitke za lepe novičke!!! Meni pri Žigetu čas tako beži, 16stega bo že 4 mesece. Pri Zali je čas prav ''''''''drugače tekel''''''''.
O, ja, poznam takele občutke. Pri nas bomo 4m praznovali 1 dan prej.

Še fotk imamo pri Zari vsaj polovico manj kot pri Roku...
tejkaz - ej, oprosti, ampak sem se prav začela smejat, ko sem prebrala o zahtevah tvoje slavne sosede.

Baba sitna! Pa ne ti!

Glede slabih dni pa ne bom nič rekla. Itak veš, da sem uradno na porodniški, pa imam vseeno zadnje čase večkrat kak slab dan zaradi firme, HB ne zaradi nas, ampak zaradi drugih, ampak vseeno...

Glede štedilnika pa imaš zdaj fin razlog, zakaj ti nekaj dni ni treba kuhat.

Je pa sitno, da moraš še za mleko pogret taščo prosit...
ZM - glej, itak vidiš, da z vašo firmo nekako ne gre na bolje in ti ni treba imeti prav nič slabe vesti, če drugo službo iščeš. Je pa res, da je težko slabo voljo potem v službi pustit in biti doma tak, kot da ni nič narobe. Saj se trudimo po najboljših močeh, kajne?

Se mi pa zdi, da imajo ta mali orng senzor za slabo voljo in takrat enostavno sledi izpad za izpadom...
< Sporočilo je popravil gajka -- 13.10.2010 9:42:33 >