IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
gajka si prav boga
in še dobro da imaš pridno Zaro,da lahko vse to porihtaš-šiht+gospodinjstvo!
Eh, še dobro, da imam vmes za pol ure kam Zaro za podtaknit (HB je ata samo en štuk nižje in skoraj vedno na razpolago, ker je v penziji), da vsaj v miru telefonske klice opravljam, včasih se pač enostavno v kak cimer zaprem, če se ona ravno na igralnem centru igra...

Ja, ne me socialni zatožit!

Gospodinjstvo pa, hmmm, hja, khm, kaj naj rečem, cunje mi še uspe oprat, posušit in zložit, likam HB res samo srajce, pa še tiste se počasi nabirajo, jaz se pa likalnika izogibam še bolj kot hudič križa. Kuhala od prejšnjega tedna nisem še nič

(čez vikend sem se šlepala pri naših, pa še itak nisem bila sposobna zraven štedilnika stat), ta teden pa še mleko, ki ga ata zjutraj prinese od enega kmeta, komaj do večera enkrat uspem zavret.

Kosilo za danes je rešila v.d. tašča, ker nam je dobrohotno poslala ričet in vsaj pogret mi ga bo pa menda uspelo.

Pospravljanje pa, hja, no, ta hujše mačke posesamo, flekcev po tleh pa bolje ne gledat.
Danes sem npr. dopoldan enostavno popokala Zaro v voziček, rekla, da bom telefon izklopila, pa je začel zvonit že, ko sem vrata zaklepala za sabo, pa sem potem 45 min visela na telefonu z bivšim šefom in špancirala...

No, od zajtrka spet nisem še uspela nobene hrane v sebe vrečt. Mogoče pa vsaj kako kilo izgubim!

Še dobro, da še ni treba Zari goste hrane kuhat, ker bi na samih frutkih živela!
ZM - kaj bom s firmo, še ne vem. Zaprla je ne bom, samo poiskala drugo službo za po koncu porodniške. Če je ne najdem pravočasno, bom firmo prepisala na

in šla na Zavod (se moram še pozanimat, če je to možno). Rok se obnaša popolnoma enako kot tvoja šjora, mogoče je pa to normalno pri tej starosti

. Tisto z s.p.jem in delovanjem 2 leti je bilo nekaj v povezavi z denarjem, ki si ga lahko dobil ob ustanovitvi, če si bil prej na Zavodu, ampak ne vem, kako je to po novem

. Razbiti krožniki pa so za srečo!
Nimam več cajta nakladat. Me je ravno telefon opomnil, da je čas, da grem po našega vrageca v vrtec!
Aja, samo še
clara23, super za stanovanje!