IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Sem gledala tiste Etirelove Looney Tunes v Intersportu, pa me nekako niso prepričali (tejkaz - v Velenju so v soboto še imeli št. 98 in 104 hlače in bunde (za ostale cifre nisem gledala), če še iščeš za Jaša).
Hm, jaz nisem nikjer videla Looney Tunes napisano ali narisano na kombinezonu. Danes popoldan grem še v Kranj. Natyn Nejc, praznuje 4.rojstni dan (Vse najboljše še enkrat

), otroc bodo žurali, mamice pa nakupovale

Če ne bom nič našla, bom pa našga atija v Velenje poslala.
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tejkaz javi se ko boš...
Lahko nas pridete obiskat kadarkoli popoldan (razen danes, ali dopoldan v službo (delam nekje med centrom in Vičem - Eni pravijo da je še center, eni da je že Vič), točen naslov ti javim na ZS, če se boš odločila me priti obiskati v službi. Sicer pa v ponedeljek v Bai. Odloči se pa sama. Hlače in bunda sta res bolj tanki. Ampak zelo topli. Podloženi sta s flisom, zunanji material je nepremočnjiv. Lani nam je super služil, niti enkrat ga ni zeblo ali bil moker.
Gajka, jaz imam smučarske hlače Snoxx in so super. Sploh nisem vedela, da jih imajo tudi za otroke. Hm, v Qlandii v Kranju je Hervis. Mogoče pa tam dobim kakšno ta pravo številko.
Clara, mi smo v Baiu dobili ta pravo številko Geox. Za Jaša 25, za Evo 28.
Krysia, pozdravi se.