IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Neža, moj je včasih delal v zlatarni (ko je bil še študent) in je rekel da otrokom pred 3 letom niso delali luknje. Jaz sem si jih naredila v zlatarni Tamše v Velenju. Ne vem ali ta zlatarna še obstaja.
da,da sedaj sem tudi sama videla, da je tako tukaj.... bomo pač počakali.
Prav tam hočem iti v Tamše, ker jih poznamo in so res zelo prijazni
Kot sem že enkrat rekla v Avstaliji vsaj 80% imajo uhane pri 6mes in ni nobenih težav
Zoja Miša..... če gremo v Avstralijo vas ne bom pozabila. Bo še zaminivno imeti Avgustovko, ki piše iz Avstralije
Glih danes mi je mama rekla, da je eno spoznala v knjižnici, ki so 4 dni nazaj sem vrnili v Slovenijo iz ZDA.
Saj me zelo vleče nazaj in to samo zaradi zaposlitev in svojih prijateljev

po drugi stani hoče varnost za svojih otrok.
Bomo videli
Moj ni bi vesel danes na telefonu

ta teden je začel novo delavno mesto in nima poja kako stvari poteke in noben niti razloži

Grozna je ta policija

upam, da čimprej notri pade in mu gre kot pri ta drugi delavno mesto, ki tudi ni nič znal in je na koncu vse šlo po maslo.
Danes sva z Aljažev ostala doma, da sem jaz celo stanovanje počistila v nulo

Sedaj mi oba spita
gajka........ hmmmmmmmmmmmmm nisem

, ker ima

. moj je tudi 1 teden nazaj isto sanjal

Na žalost bi končala v splav, čeprav bi bilo hudo ampak 3

ni šanc!!!!
Saj v julij, ko dopolni 35let bo dal prošnjo zanjo potem mu dajo 6mes, da se lahko premisli, da gledamo konec leta ali celo začetka 2012

Bom se morala pozanimat, če bi se dalo prej, če sva 100% da "OBA" nočeva več otrok.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm