IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
neža tud jaz že sanjam poletje
Čakam, da da Kompas ven first minute katalog. Mi bomo skor zih spet šli v Grčijo. za apartmaje na Krku nimam pojma, midva sva, ko sva bila še sama, kdaj za kak dan sdol skočila, zdaj pa že dolgo nismo bili. nazadnje sem bila na Krku en teden začetek avgusta in cel teden je padal dež. Take smole najbrž nima prav vsak, ampak s tamalim tako vreme se mi pa odtrga. Zato pri nas gagi misli, da je morje le v Grčiji, pa pozimi še v Sloveniji, ampak to je premrzlo za kopanje
res sanje 100 na uro

konec januar bi še rezervirali

...
Zadnjih par let smo hodili v Izolo in nam je zelo vseč, vendar tist apartma, čeprav je dovolj velik za nas je predaleč sedaj, ko imava 2 mala otroka (1,5km od morja) Lani smo imeli Aljaža v voziček in Neža na buggyboard in je šlo brez težav.
Saj sem iskala nekaj pri Svetilniku v Izoli in pride cca. 84evro na noč in samo 50m od plaže

Simon Zaliv mi je ugabno

da mora biti pri Svetilniku.
Iščem, iščem, iščem
uf! lepo

Midva bi morala iti leta 2007 v Grčijo vendar sem 2 teden pred izhoda splavela pri 19.t, da nismo morali iti

da Grčija na 100% ena destinacija, kje bomo šli čez cca. 3 leta
Pogrešam Nežo

upam, da lepo počiva v vrtcu. Vem, da je ok vendar nisem navajena.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm