IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Dan
Vikend smo preživeli nikjer drugje kot pa na sončku. Super je bilo. V soboto okrog Blejskega jezera ter kofetkanje na sončku, v nedeljo pa okoli ta velikega Velenjskega jezera (7,5 km). Oba sta obakrat celo pot hodila. Zvečer pa tako utrujena, da sta iz sobote na nadeljo spala 14 ur

bravo

to je lepo..
Tudi naša je veliko prehodila v nedeljo

Prvo Robanov kot v Logarska Dolina (poti nazaj cca. 1uro in 15min smo hodili nazaj) Potem Velenjsko jezero

Obožuje pri hoji kar me veseli. Me prav zanima, če bo Aljaž tak

ker trenutno kaže, da bo len

ko je Neža začela hodit si jo komaj z njo kam peljal v vožičku. Aljaž pa ljubi vožiček...
Glede spanje.... je isto spala kot ponovadi (je tudi prišla k nama sred noči, da jo je moj nazaj dal v posteljo)
Tudi jaz sem omenjala Bled in to bomo naslednjo lep vikend, ko bo možek doma.
Vikend je bil prekrasen

kakšno vreme!
Danes sva z Aljažem šla k mojim, da sem si avto oprala in notri po sesalila

Super je, ker imajo vročo vodo tudi v kleti, da imaš lepo toplo vodo med pranjem. Mi je bilo škoda, da bi šla v avtopralnico, ker je bilo tako sončno že zjutri. Danes gre mama po Nežo, da bo naša extremno vesela čez pol ure
Komaj čakam, da

pride domov, da gremo še skupaj na sonček.
Grem našega fantka nahranit (spal samo do 13:30), da potem gremo "spet" na sončeeeeeeeeeeeeeeeek
Upam, da ste vsi lepo preživeli prekrasen vikend
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm
09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm