IZVIRNO SPOROČILO: gajka
ZM - no, čakamo, da kaj napišeš, sicer boš izgubila status No.1 čveke!
Ha, ha...ne, ne se ne dam ...
Pojedla solato s pinjolami in tuno. Ma, solata je ostala mi od zadnjič, pinjole tudi, pa sem tuno gor vrgla in je super kosilo. Mmmmmmmm....
No, drage moje, pogodba po mailu prišla.

Nič kaj čudna ni. Jutri zjutraj jo grem podpisati. Ma, jutri bo pester dan. Me prav zanima reakcija tukaj, ker nihče nič ne pričakuje...Hmm...ali pa, pa nihče nič ne reče

. Ma kakor koli, zdaj gre zares

.
Me kar glava danes malo boli, od vse te napetosti...madona, kaj bo šele jutri?!
Bella, super za avto. Jaz ga moram tudi jutri zavarovat in vse zrihtat. Sem glih klicala na Generaly, ampak so zame na ZM še vedno bolj ugodni, tako da jutri sem že dogovorjena in uredim. Upam, da vse. In da mi na tehničnem ne bodo zatežili, ker mi levi žmigavec dela samo kadar sa mu da

. Upam, da se mu bo dalo jutri, ko bo tam!
Gajka, super za tak izlet. In ja, tele bajtice od Honka so tudi meni ful simpatične! A ja to, je Anita napisala.
Glede olja pa ja, zadnjič smo ga le 1000 l, kar je totalno brez veze, glede na to, da imamo cisterno uiber veliko in potem je vse na podnu in ne zalaufa. Zdej smo vzeli 2000l, tako da do marca, ko grem, bo menda zdržalo

.
Bella, pa naj ti namesto
Anite odgovorim - rondo samo zato, ker gre že ne prvem izvozu ven in ne rabi se vozit po obvoznici. Če seveda nima kakšin drugih potov.

Zato
Anita, hitro vinjeto gor! In ja balerinke za -4 res niso, no, ti si mi taprava. Mene v škornjih zebe! Brrrrrr.