IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Tejka, a ti je uspelo malo zadihat? Sta maladva zdrava?
Moram nekam potrkat (celo zimo sam trkam), sta zdrava in se dobro držita. Prejšnji teden smo bili vsi bolni, moja starša, brata, sestre, midva z mojmu, tašča in tast, skratka vsi, tamaladva pa železna. Še iz nosu jima ne priteče. Mene v službi hecajo, da ko grem na bolniško, si jo bom pa že res zaslužila. Čeprav bom morala počasi začeti kakšen lanski dopust porabljati - ga imam še 14 dni lanskega.
Bella, super za peko in ustvarjanje. In vse lepo tvoji ta večji princeski za rojstni dan.
Jaša od kar je brez plenic ne more kakat. Sem že pozabila katera je pisala, da njen otroček ne more kakat. Kaj narediti? Po nekaj dni ne kaka, tist dan ko je res hudo, na par minut laufa na wc in pravi da gre kakat. Takoj ko se vsede na školjko, reče ne mojem kakat in gre stran. Po nekaj dnevih pa se potem pokaka ponoči v pleničko. Ne vem no, razmišljam o kakšnem sirupu, vendar me je strah, da bi se tega navadil. Nagrada ne pride v upoštev, ker mu po domače povedano dol visi za takšne stvari.

Prisilit, da sedi na školjki, ga pa tudi ne morem.
No, kakršenkoli nasvet bo dobrodošel. Ker včeraj sva na obisku pri sestri, celo sorodstvo iz wc-ja podila, ker bilo treba nujno kakat.
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 14.2.2011 9:26:41 >