IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Jupi za vrtec! Smo komaj začeli, pa bo kmalu imel več dni izostanka kot prisotnosti!
Pa ko smo ravno fino prišli že na celodnevno bivanje...
Ja, mi smo bli v vrtcu 4x in doma 5x

Pač tako je ... upam, da bo Rok ok in da res ni nalezel Zare.
No, zdej bi pa še Rok mal tipkal:
jhgfdsssahgummhfgvbn m
OK, mam tipkovnico nazaj ...
V glavnem po enotedenskem premoru šel danes spet v vrtec ... brez problema, zjutraj mi še še adijo ni imel časa rečt ... jutri boo pa probali prvič spat ... me prav zanima, kako bo šlo ... So pa tile vrtičkarji prav zabavni. Danes me je en vprašal, zakaj Rok ne zna govorit

Pol mu pa razložim, da zna, pa mi reče, da ga on nič ne razume ... pa pravim, da je star šele 2 leti in da se bo že naučil, pa me mali pogleda in reče "veš kaj, men se zdi, da je on star tri leta, ker dve so še dojenčki"
No, jst sem bla pa pri zdravnici zarad hrbta in bolečin v križu. In so ugotovili, da se ne delam .... v glavnem, čez 14 dni grem na fizioterapijo, pomagajo pa tablete proti bolečinam in telovadba ... pa upam, da bo res kaj boljše po tej fizioterapiji ...
anita, naspite se! Upam, da ti tvoji punci kmalu omogočita kakšno dolgo noč s spanjem!
tejkaz, pozdravi se!
Erin, en kup

za zdravje! Pa si me spomnila, da se moram naročit h G za bris ... hvala.
clara, mi smo bli tudi v nedeljo na bazarju. Tud Roku je blo všeč, najbolj igralnica od Baby centra - so mel ful avtov
OK, zdej moram pa it. se tipkamo ...