IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Sedaj sem več po forumih, tudi na RR večkrat zajadram, prečekiram Avgustovke 2011, čeprav se jim (še) nisem pridružila. Vidim pa, da se Avgustovke 2008 elitizirate, zaklepate in poslavljate
....pa ravno, ko me je zamikalo, da se pa kdaj oglasim in kaj napišem. No, tudi prav....tokratni navdih izkoristim še za čestitke, ki se nanašajo na zelo lepe novice
...
PABLO, brez tebe ne gremo nikamor
In hvala za zelo lepe želje.
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
PABLO sej valda prideš k nam na zasebni forum al kaj ?
Ahaaaa, a takooo je to mišljeno, jaz sem objavo razumela kot čisto interno povabilo 5 ali 6 aktivnim in rednim članicam, mi občasni padalci pač normalno ne sodimo zraven ! Torej,
tejkaz in
buhtlčk - hvala za obrazložitev, prijazno povabilo in dobrodošlico

. Seveda se priključim, če je možno - meni se je vedno zdelo, da je kljub vzdevku, vse vendarle preveč javno za kakšne bolj osebne izpovedi, gre vendarle za svetovni splet - dostikrat posledično tudi nisem sodelovala in karkoli osebnega razpravljala.....
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
PABLO v OBIju na Rudniku si je sposodil profesi.sesalec na vodno paro in seveda tud kemija je šla notr..imava pa res nobel mikrofibro, od bivšega našega izdelovalca sedežnih Tom..ja tud tega ni več ...pa bova še najela, potem je očistil tud vzmetnice in oba avtomobila. Mah mi2 ne komplicirava in hodiva s pumico in krpico, če ena od punc prime sedežno (je bela oz taka šampanjc barva, sej zihr jo imam kje na fotki FB al pa blog od mojga) z umazanimi rokicami..
O, modro

, na izposojo profesional. globinskega sesalca na vodno paro pa sploh nisem pomislila. Tako pa najbrž res lahko super očistiš, ja. Ne samo sedežno, kar pol stanovanja in vozni park

. Imamo sedežno in 8 stolov, ki so že res potrebni generalnega čiščenja - predvsem zato, ker tudi mi nismo komplikatorji in ne stojimo ravno nenehno s krpo in šprico v roki in za tamalima dvema + še kakšnim mini obiskovalcem ne prežimo ob kontroli umazanih rokic itd....

. Se sicer res izplača draga varianta mikrofibre, mi smo kar precej več dali za sedežno, ker smo želeli tisto naj mikrofibro in stoli so bili tudi kar precej dražji. Kolega sta v Rutarju kupila zelo zasoljeno sedežno svetlo rumene barve in iz takšne, kot praviš, res nobel mikrofibre in sta res zadovoljna. Ob začetni bojazni zaradi res občutljive barve, ni nikakršnih težav, ker se res super in z lahkoto očisti (no, nekaj truda in volje je vendarle potrebno

).
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
lepo te je brat, zdej maš cajt (ne me resno vzet) bi se lahko večkrat oglasila
...hvaaaala

, saj pravim, zdaj, ko me je zamikalo, da bi se večkrat vključila in kaj napisala, pa takole

.....
anita goitan - se bom večkrat javila. Zdaj, ko sem bolj pogosto na tem RR naslovu, niti ni tak problem

....
< Sporočilo je popravil PABLO -- 3.3.2011 20:01:36 >