IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Včeraj se mi je prvič naredilo, da sem morala tankat avto, ko sem bila sama z obema otrokoma. Kaj ve naredite v tem primeru, ko je treba plačat. Otroka vzamete s sabo ali ga pustite v avtu tisto minutko ali dve? Jaz sploh nisem prej pomislila na to, dokler nisem mogla iti plačat. Sem oklevala kaj narediti, na koncu sem oba nesla s sabo.
A je pri vas kakšna razlika če otroka odda v vrtcu mož/partner ali ve? Pri nas se oba jočeta če ju oddam jaz in sta čisto pridna če ju odda moj mož. Prav grozno.
Tejka js vedno Tiborja vzamem s sabo, kadar grem na bencinski plačat - mam tko boljši občutek. Si niti ne znam predstavljat, da bi ga notr pustla. No enkrat sem ga, pa še takrat je spal in je bla manjša bencinska, pa js sm oči skos na avtu mela - kaj pa js vem, bedast občutek mam, če grem iz avta, otrok je pa notr, pa četudi samo za kratek čas.
Glede vrtca in kdo ga odda - ko sva ga midva lani uvajala in ptem vozila v vrtec, je bilo vedno tako, da kadar ga je moj, je bilo vse bp, ko sem ga pa js, je bil jok in milijonkratno crtlanje. Pa tudi kot vzgojiteljica ti lahko povem, da je vedno drugače, če otroka pripelje mami, kot pa kdo drug. Menim, da je to normalno, saj je otrok tako ali drugače, le bolj navezan na mamo.
Sirup - ja naš je tud fan takšnih in drugačnih sirupov...ni nkol bil problem. Js mu dajem aloevero in je kisla k

...sm jo probala, mi je skor rit skp potegnal - naš tamal jo pa spije brez problema.

Me pa neki zanima, a je ktera devala Ospet svojmu mačkinu in potem ugotovila, da ima zobke čist rjave. Sej vem, da mogoče delam paniko, ampak ne bi rada da bi mel take boge zobke. Preden je začel Ospen jest, je mel full lepe, bele, zdej ma pa orng rjave, tko da me je skor sezul. Pa redno čistiva zobke, pa še jabolk ogromen poje. Mal sm tuhtala, da je to zato, ker ga dobi tud ponoči in potem nč zobk ne umijeva, niti vode ne spije. Me pa zanima, če se to pol kej izboljša, al bodo zdej zobi taki rjavi?
Likanje - js tud ne likam ničesar, no ajde kakšne elegantne cote, pa še teh je tolk mal - drugače sušilc, toplo ven in prec zložit, pa je.
Obtičala doma, če ne bi bla takšna napoved, bi mi (sindikalni izlet) zdej veselo šprancirale po Plitvičkih jezerih - še dobr da smo odpovedale, ker v takem vremenu bi lahk kvečjemu le plavale.
No sm pa včeraj js doživela en izpad elektrike v mojem sistemu - mi je spet tast mal vn zaflosal in vedno bolj resno razmišljam o selitvi. Namreč gre za to, da se je dec kr veselo k nam preselil - edino spat gre domov, vsaj tko se men zdi. Kadar kol se okol obrnem je tuki - pop

bom. Tiborja in mojga nimam nč več za sebe in se mi rahlo rola. Me je tolk razkajfal, da sm šla včeri kr vrate zaklent in zdej bo to ustaljena praksa. Je pršu namreč prejšn vikend k nam na vrh že ob 8.30 zjutri, k smo lih komi iz postle prlezli in pol vpraša, če moj še spi. Ja še spi. In on, bumf v spalnico, gre gledat, če še res spi - men je kr sape pobral, lasje so mi pa že menda goreli.
Rabim nasvet - kako mu na en obziren način povedat (pa tko da bo razumel), da nima več kaj tle cel dan počet?? No pa sm se spucala
Šibam zdej kosil do konca nardit