2ursae specialni pedagog. ok, sem malo ekstremista, škodit sicer ne more, ampak a je treba nujno vse obravnavat. to ne leti nate, ampak na sistem, da ne bo pomote. kar ti opisuješ, so klasične značilnostis inteligentnega, za naravoslovje nadarjenega otroka. bodoči geek. a ti nisi bila? če pa ne ti, tvoj možek definitivno user posted image . einstein do 4 leta ni govoril. pa ravno družaben najbrž tudi ni bil. v glavnem a je v dobri družbi. saj najbrž tole tudi sama veš, pa greš le malo pogledat. a ne?
kasija, se do pikice strinjam. Točno vem, da je A. en super fantek

in ja, grem samo malo pogledat. Sem si mislila, da škodit ne more, če pa za zraven izvem še za par prijemov, kako mu pomagat, da se bo v šoli lažje vklopil in sklepal prijateljstva (vsi vemo, kako so prijatelji pomembni, kako je lažje it zjutraj v šolo, če veš, da bo tam tudi tvoj prijatelj), pa toliko bolje. Nočem ga spremenit, sploh ne, vem, da je vsak otrok svet zase in ni čisto nič narobe, če nisi do pikice po reglcih, je pa vseeno fino, če mu bom lahko pomagala, da bo imel čim lepše otroštvo, kar vključuje (po mojem) tudi druženje z vrstniki ne pa le doma s kabli

. Mi je pa čisto jasno, da bo ostal poskočno in čvekavo bitjece (to leti na pripombe o njegovi koncentraciji) in tudi nočem, da ga utišajo in prilagodijo.