IZVIRNO SPOROČILO: benika
Bejbe, midve greva jutri domov
Kava v torek seveda bo, a ne? Tannya, lenča, katalenca, kajča, archie, ljubljančake...vabljene, da pridete mal naš kafe plac pogledat. Garantirano vam bo všeč. Tiste, ki še nismo bile obdarovane, si bomo izmenjale tudi darila. Imava z lenčo že vse naštudirano.

to so pa res lepe novičke!!! Me veseli, da je Manja bolje!!! Kako sta pa kaj fanta prenašala tvojo odsotnost? A si bila ti tam 24/7 al si kaj vmes domov hodila,pa je mož tačas Manjo čuval?
kavica v Kr...jaz sem tud imela namen pridt.
lenca...na litre fizioloske pa bosta kmalu resile nosek. Ce bosta "pridne" bo v torke ze sigurno veliko bolje! Pa ti, si kaj bolje?
lillchy in tannya....ja kok super sta vajini punci.

Pa Lili Naja je prekrasna punčka, pa kake očke!!! Res cukrček, komaj čakam,da jo spoznam v živo
ALmera...kombinezon - Sicer mi bo enega posodila prijateljica, samo glede na to da smo "bruhci" mi bo kakšna rezerva prav prišla. Tako da če ti ni odveč si seveda z veseljem sposodim. Jaz ti pa našega ko ga prerastemo lahko posodim, če boste vi še to zimo šli na 68

.
t.z....upam, da se dojenje čimprej vrne spet v normalne tirnice in da je res to samo ena "faza",ki bo hitro mimo.
Za nami lep dan, jutri bo pa še lepši
Lp tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 18.12.2010 21:17:05 >
(T. Pavček)