IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Drugače pa našo malo žabico hudo razganja - Ronja je začela tako ritat, da se po tleh ful obrača (ne hrbet trebuh, ampak okoli svoje osi), pa leze gor. Zdaj je pa res ne smem več puščat nezavarovane.
Teja isto. Za 1/4 kroga (v obe strani) se že sama obrne pod lokom. Na previjalni zaenkrat samo brca z nogami in se še ne premika.
Tina, jaz ti kaj pametnega glede pogreba in A. ne znam svetovat

ko je meni umrl dedek, sem bila še premlada in od takrat ne vem skoraj nič (komaj se ga spominjam). Ko mi je umrla babica, sem bila stara okoli 8 let. Ni mi bilo všeč na pogrebu. Vem, da sem imela potem še včasih nočne more (mogoče tudi zaradi pogreba), ker babice ni bilo več (pa čeprav smo se videli mogoče 1x na teden).
se mi zdi, da boš mogla sama presodit, kaj narest. Vsak otrok je drugačen in vsak drugače sprejema smrt in pogrebe. Ti pa Aneja najbolje poznaš. Mogoče bi pa njega vprašala, kakšna je njegova želja?
Pri nas ni bilo nič daril. HB. Jih bomo imeli drugo leto, ko bo Teja dojemala vse skupaj.
Nama pa danes Teja fuuul spi. Že dopoldne je spala uro in pol (ponavadi samo pol ure). Potem smo šli pa ob 15h na sprehod in je itak zaspala v vozičku. Domov smo prišli čez dobro uro in sem jo samo nesla v posteljico, ker sem pričakovala, da se bo kmalu zbudila. a-a, midva sva jo zbudila ob 19.30, da sva jo skopala. Čez 3/4 ure je že spat spala

jo bom morala danes očitno še 1x zbudit in nahranit. upam, da bo noč vseeno mirna.