IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
mislim da časa z kako kavo glih nebo, ker sam žrelnica op traja nekej 20 minut., tako da nevem no vsaj pri nas je tako. naša je bila v 35minutah fertik pa je imela še uhice. no jaz vem da nisem bila zmožna za kavo ker sam gledaš kdaj se vrata op odprejo in zagledaš otročka. no sej boš videla. itak pa tako kot punce pravijo si pozitivka in bo vse ok. je pa res da rabi trdno močno in skulirano mamico, ker on je kr bogi takoj ko pride in pol itak neve je pa zeloooo občutljiv.
je zgleda različno v vsaki bolnici. v lj otroka ne pripeljejo takoj po operaciji v sobo, ampak ga imajo še kar nekaj časa na opazovanju. ne vem nekje med 30-60min. in le v primeru, če je otrok ful paničen spustijo starša k njemu, drugače pa ne. pa tud prav pred operacijsko tuki ne moreš čakat, vsaj včasih ne, ne vem, kako je zdaj, ko so prenovili. pižamice po operaciji nam niso pustili, pa sploh brezveze, ker radi bruhajo.tko da jaz sem vprašala, kok časa bo trajalo, so mi povedali, v primeru panike sem pustila telefonsko in sva šla en na kavo. se ne spomnim, a je žrelnica trajala uro in pol ali dve.pa jaz še vedno trdim, da je boljš it ven, kokr dobesedno čakat pred operacijsko . itaq nič ne moreš. samo psiho ti načenja in meni se zdi bolj pomembno, da si kul, ker te otrok po operaciji pa res rabi.
pa tole operacijo da fuuulll otrok skoz in je res čisto rutinska. tko da naj te ne skrbi preeč, ker bo ta strah začutil tudi Anej. saj vem, da je lažje rečt kot nardit, ampak ko gre za naše otroke zmoremo tud gore prestavljat.
ti pa svetujem, da tud zase vzameš kaj za preoblečt, ker Luka je tud mene čist pobruhal. pa kaj za brat, ker potem ko se umirijo, znajo malo več spat.
a bo operiran v lj al kje drugje? če bo v lj ga bo verjetno operirala dr. batalinijeva..taka mal posebna ženska, za nas starše še malo bolj, do otrok je pa enkratna. dr. gros je pa itaq 1a, samo on ponavadi operira manjše otroke.
je pa res, da je od naše operacije minilo že kar nekaj časa (ena decembra2008, druga januarja 2009) in nazadnje smo bili tam na dopustu

pred točno enim letom. tko da, stvari se spreminjajo...
ninibo-vauuuu, Piran!

čist fouš

ko se ud9mačite toplo priporočam restavracijo skarabej. na začetku Pirana zraven takšnega kamnitega parka. samo ne vem, kako delajo izven sezone. drugače pa ima tam blizu svoje apartmaje tudi društvo gluhih, kjer bomo, vsaj upam, poleti en teden tudi mi
tannya- oh ja.. želim vam hitro okrevanje in upam, da kakrkoli vam nagaja ne zavije direkt k nam.. ker do zdaj so se najini otroci pridno izmenjavali
almera- uu, je pa full priden Bor, da je tok prehodil

, Luka ne vem, če bi

pa čestitke za obrat!
pri nas je pa spet pestro. je Luka zamenjal dude za žerjav in sicer točno ve, da jih nima več, je tudi rekel zanje saamo dvakrat, ampak ponoči se pa kar zbuja in joka in cele roke v usta tlači..

ma bo že.. še par noči, pa bo boljš..
drugačpe sta pa oba zeolo pridna, Naja se ful igra na igralni podlogi, tko da lahko jaz kosilo pripravim.. in zdaj smo se naštelali, da gremo sami na sprehod. Naja v vozičku, Lukca držim za roko, psa pa si privežem kar okrog pasu. Naja itaq zaspi, Luka in Bajki (pes) pas sta tudi pridna. skratka uživamo. sploh tale vikend je bil res lep. jasno brez oblačka

ko sta oba otroka zaspaal, sem si na teraso naštimala fotelj, se pokrila z dekno in brala knjigo.. ko na dopustu