ma jaz ne vem, kaj mu je... dajem mu že kapljice proti krčem, pa še kar kriči. archie, ali imaš kakšen poseben čaj za otroke, ali kar navadnega? jaz ne vem več, kako naj mu pomagam. in to tuljenje ni omejeno samo na popoldanski čas kao zaradi krčev, on vpije po prav vsakem obroku, čeprav res ful pazim na prehrano, kakec ima pa čisto zelen... in potem ne vem, ali ga zvija, ali samo noče biti stran od moje joške, pa zato vpije... ne vem, nisem dovolj pametna. ampak se tolažim, da še 2 meseca in smo ven iz tega... no, 2 meseca in en teden
tinkatonka super, da ni nič na pljučkih... čeprav ni ok, ampak je vsaj ena skrb manj...
ležanje - kaj pa na trebuhu? naš že sam obrača glavico, če je na trebuhu, poliva nikoli nič, mu pa zelo paše na trebuščku, veliko dlje spi... sem ga tudi že ponoči pustila na trebuhu in glavica postrani, pa se je zbudil z glavico obrnjeno v drugo stran, je zelo močen. a je to ok, al ga čem matrat na boku še par mesecev?? mislim, da če bi patronažni samo omenila, da mu paše na trebuščku, bi zagnala vik in krik
čeprav mislim, da se mu ne more popolnoma nič zgoditi, saj pravim, ker je full močan in niti enkrat še ni polil, popolnoma nič...