IZVIRNO SPOROČILO: corfu
tannya, lahko še drugim razložiš glede teka
,
ja, prosim

jaz sem včas dost tekla, pol pa nehala (prva nosečnost, pa se nisem spravila nazaj v akcijo... pomanjkanje časa, energije, volje)...
med... jaz ga jem, nihče mi ni rekel, da je kakšna panika, niti na nobenem forumu o dojenju nisem tega zasledila. pa med tudi ni fuuuul alergen, je odsvetovan v prehrani otrok do prvega leta, ker lahko vsebuje bakterijske spore in povzroči botulizem, ne pa zaradi potencialnih alergij. je pa npr. sezam bolj alergen oz. so alergije nanj v porastu, pa (pri nas) mamicam vseeno svetujejo napitek iz njega kot pomoč pri laktaciji.
hrana, dojenje, otroček... hrana doječe matere definitivno vpliva na otročka, stvar je samo v tem, da ni treba upoštevati vseh nasvetov in prepovedi a priori, ker vsaka hrana na vsakega otroka ne vpliva enako, tko da je najbolj fajn v bistvu vse jesti oz. poskusiti in videti, po čem ima otrok težave ter potem črtati z jedilnika.
nenka,

za dojenje, upam, da vama uspe še naprej
ninibo, se strinjam s tistimi, ki so napisale, da bi tast in tašča morala malo prizemljiti svakinjo in je ne imeti na piedestalu

ker to je kot v peskovniku v vrtcu... pa po eni strani bi jaz kar odpovedala božič, po drugi pa verjetno tudi tvoj dragi hoče videti starše in pokazati vnuke. je pa smotano, ker se morate vi prpilagajati njej in njenim muham
ok, moje dete še spi... s ta drugim, ta zgodnjim, otrokom

greva pa kocke sestavljat... je ravno škatlo duplotov stresla pred mano