IZVIRNO SPOROČILO: JEJ
Sanje, temu se reče polivanje ... pazi, da ne dobi preveč prednjega mleka, da preveč ne teče, ker potem hlastajo, dobijo zrak in potem polivajo. Pa kupčki, kupčki, kupčki, tudi vmes. ;)
samo, ali potem prvo mleko iztisneš, če imaš prepolne dojke, da ne dobi tega mleka al kako postopaš v tem primeru?? jaz imam včasih že čisto trde dojke preden moj mali spet papca in če moraš paziti da ne poliva in nima zelenega kakca, potem si je treba iztisniti?
v glavnem, mi smo danes na vrat na nos leteli v tržič po kapljice za krče, ki jih sami mešajo in lahko povem, da so res TOP

mali je miren po eni dozi (5 kapljic pred dojenjem) dopoldan. so mi jih pa full priporočile mamice, da so te res dobre in našemu pomagajo, zelo! upam, da tako ostane
ninibo - ja groza a ne... sej ne morem verjeti, kako je en folk primitiven, mi je pa jasno, zakaj vseeno greš gor.
texx - iskrene čestitke za poba! sedaj pa mislim, da smo se res vse pofočkale in smo s septembrčki zaključile
almera 
za čim hitrejše okrevanje tvojih sončkov!!
danes ste pa bolj aktivne na forumu kot včeraj

se vidi, da ste same doma in so moški na šihtu. moj gre delati v sredo, pa mislim, da mi bo kar malo dolgčas dopoldan... če bo mali priden, seveda, drugače bodo itak žurke...