Kavo v KR - sem zamudila , pa bi se vam z veseljem kdaj pridružila, saj je prav vseeno ali se iz Kamnika peljem v LJ ali pa v KR.
Petkova kava v LJ - kdaj in kje se dobite? Kje mi priporočate, da parkiram?
Dobimo se v Koloseju, kjer tudi parkiraš
Pleničke...mi imamo DM-ove.
pač ne razumem marsičesa ker vidim da sem ful drugačna od vas... gledam življenje iz čist druge perspiktive
Ne sekiraj se. Me tud tebe ne razumemo...večkrat

Ostalega pa zaradi ljubega miru raje ne bom komentirala
Čeprav.......mogoče samo tole predelam
pa kak sem rekla tut nekatere tukaj mene niso razumele zakaj sem nehala dojit itd... pa sem tut razložila in pogoltnila vse... polek tolko kot nas je, ne more bit vse črno na belem... je tut žal vmesno in se ne razumemo vedno... sploh ker mamo velik razpon v letih
Nobena, ampak nobena te ni nikoli obsojala, ker si prenehala dojiti. Če boš malce pobrskala po spominu se boš mogoče spomnila, da smo ti rekle, da bo otrok zrasel tako na flaški kot na dojki in da se ne sekiraj. Smo se pa ostro zapele zaradi uvajanja GH pri 3. mesecih...ring a bell
Pa še nekaj laliela, sem videla na FB da imaš kengurujčka in da Niko zelo uživa noter. Katere firme je? Ali je od 0 let naprej in ali se otrok v njem lahko položi v položaj zibke?
Sleepy, trak je treba vsakič ponovno zavezat. Jaz jo nosim v pokončnem položaju, nagnjeno na stran, s pokrčenimi in prekrižanimi nogicami.
Tinatonka, ja, nogice narazen in ja, ponavadi je v eno stran naštimana, ni direkt naravnost.
Otrok pri tej starosti mora imeti nogice pokrčene, nagnjen mora biti v eno stran ali nošen v položaju zibke. Nogice v razkrečenem položaju so no go.