IZVIRNO SPOROČILO: bankc
Arwen_84 a v izoli sta in bolnica in Zd? a ni to vse v eni stavbi? ker jaz sem mislila na mojega G, ki ga imam v bolnici v Izoli, tako da na vse preglede hodim tja.
aja pa hvala za linke, sem že vse prečikirala in dopolnila moj seznamček
Jaz sem že v prejšnji nosečnosti veliko stvari naročila preko neta in nisem bila nikoli razočarana, tako da bom tudi tokrat kar nekaj stvari kupila preko neta.
bankc Ja, oboje je...ZD je bolj v centru (tam pri OŠ Vojke Šmuc), kjer je tudi šolski zdravnik, zobozdravnik, dermatolog, labor.,itd...v bolnici je pa porodnišnica. Tko, kot je v bolnici tudi gin za preglede...veliko s ejih odloči in gre potem med nosčenostjo raje gor v bolnico (tako, da jih skozi nosečnost vodi en gin, ki bo prisoten tudi pri porodu pol), no jaz se zato nisem odločlia, ker itak ne mislim rodit v izoli (razen, če bom mogla prej v bolnico)...tko, da v noben primeru nebi imela istega gin!
simona84 No, pol pa forca čez vikend...pa upam, da se ne javiš - ker pomeni, da boš rodila
pika001 Dobrodošla

O kateri destinaciji pa razmišljate? Slo obala, Hrvaška..ali kam dlje? Verjetno čimbolj na komot - da je morje zraven apartmaja, dostopno z vozičkom...in da žival ni omejitev, ne?
manuelca Kje si ti kaj?...kako napreduje tvoja nosečnost?...brcike že prisotne...No, upam, da je vse ok
Danes je čudovit dan spet...najprej malo odelam, ob 12h pa greva en giret do Lj...moreva še
voziček kupit - čakava zadnji trenutek zarad garancije...pa še zastopniki so v lj, tko da jih po trgovini niti ni in se moreva prau s tistimi menit za oglede...tko, da greva pogledat med temi, ki se odločava in pol pade odločitev in nakup

. Mislim, da bom diplomara iz tega, če že s faksa ne bom...gume take sem, diski, felne, aluminij, ...kot d akupujem avto

. Na koncu itak vse, ki poslaš je tako...košaro prerastejo ca 4-5 mescev (torej jo bo naša imela čez poletje - se kuhala not), za zimo ne bo več...bo še v športnem delu...Lupinca pa upam do konca zime...pol bo pa treba tko kupit še normalen avtosedež - no tisti dlje traja...ampak v bistvu kupiš ''''sistem'''' za pol leta...pol pa paribiš samo še običen voziček..pa še to otroka pri 2 letih komaj not spraviš

- vsaj tko je pri kolegicah...da kar raje sami na nogah raziskujejo svet...pol je cela kolobocija v kakšnih centrih not ga pripasat (mali ima 2 leti). No, kakorkoli mislim, da ima vsak svoje + in -, pač moreš se odločit glede na svoje lastne potrebe - če si v bloku brez lifta menda ne boš kupovala 15kg vozička,...če misliš ful po makedamu..spet drugo,itd. Midva sva se držala pravil: trikolesnik (uporaben tudi na makedamu), lahek in praktičen (se pravi s čim manj gumbi in manevri nameščanje delov gor/dol in zlaganje). Res mislim opravit dosti sprehodov tudi sama in nebi rada mela eno formulo, ki je nebom mogla po 3 stopničkah spravit...

. Cene se po itak...ene full, ki neveš zakaj (mogoče imajo kje kakšen električni pogon)..ene pa skoraj premale - si že misliš, da je sigurno kaj falš
No, bova vidla kakšna bo odločitev na koncu...
Lep dan vsem
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 2.3.2012 7:37:22 >