IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta
Te akupresurne točke pa jaz raje do zadnjega ne bi tikala...prvi porod sem si sprožila na ta način, masirala točko na notranju strani gležnja in dobila prva dva popadka v tisti nosečnosti - ob ta drugem mi je odtekla voda tako da je bilo treba it rodit!
Moje telo pa zgleda da ni bilo še absolutno pripravljeno: MV dolg, zaprt, trd, otrok še visoko gor totalno nič spuščen....tako da sem bila prisiljena dobit umetne popadke in ker je bilo še vse nepripravljeno je trajalo tako dolgo, da sem se odprla, da sem bila na meji za carski rez.
Tako da kljub temu, da je mučno čakat, je najbrž vseeno bolje pustit, da narava sama odloči kdaj je moment.
Se strinjam, čeprav še nisem slišala, da bi na katero to tako intenzivno takoj delovalo in tudi rečeno je bilo po 37. tednu se lahko začne (res, pa da vsako telo reagira drugače)...sicer je simona84 že bila na rok, tko da nič narobe, če bi zadnji dan to prakticirala, ne? Jaz bom, ampak ne pred 38. tednom (tako kot ne s pitjem malinovega čaja in ostalimi homeop. zadevami).
vloga za vrtec Meni je blo rečeno, da oddam čimprej po rojstvu....da pa je komisija enkrat aprila in da bo moj

, rojena aprila tko prišla naslednje leto v obravnavo

. Pojma nimam, če je to res al ne...jaz bom vlogo tko res čimprej oddala...pol pa bo kar bo...če sprejemajo s septembrom (in dobiš mesto prej, samo če se kdo odseli oz. sprosti mesto) bo naša tko od aprila 12 brez varstva...in bomo mogli kaj pogruntat, Nevem
Simona84 Menda že v

. V torek sme bila na ogledu PO porodnišnice...nismo vidli sobic, ker je baje vse zasedeno

Upam, da se do aprila tole spuca, hehe. Pred tem je bilo predavanje v sklopu mat. šole in morem povedat, da je bilo vleiko boljše kot tole v Kp (sicer je bilo ''''priprave na porod'''' oz porodne dobe..ampak veliko bolj slikovno prikazano, več povedano, itd...saj, vem...da vse najdeš na netu...ampak ko dejansko vidiš ''''odluščen čep'''' na vložku veš kako to zgleda...in se ne zaženeš panike ob vsakem malo večjem belem toku, itd. Nevem, meni je blo ful všeč.
medvede Pu čestitke

vso srečo do konca, seveda.
Vsem, ki se že cartate, pa seveda čimveč lepih dni in veselja doma

. Zanima me za katerega pediatra ste se odločile (predvsem tiste, ki ste iz obale?) Počasi namreč raziskujem in zbiram mnenja...
Še en teden sem v službi...pol pa končno malo več časa ''''zase'''', da še zadnji mesec izkoristim za vse potrebne priprave, čeprav sem kar nerodna postala...pa ne da me trebušček ovira, ampak mi padajo stvari iz rok..

. Včeraj mi je padu lak za nohte-temno vijola in se raztreščil na 1000 koškov ...polil po hladilniku, belih ploščicah in belem usnjenem kavču...kako je potekalo čiščenje, verjetno ne rabim razlagat...vem, pa da mi je zmanjkalo acetona in ga morem it danes kupit da dokončam...aaggrr...neroda!
Veliko vitamina D!!
< Sporočilo je popravil Arwen_84 -- 9.3.2012 11:15:13 >