writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2.del

clock-img

26.01.2011, 08:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ooooo maškolin kaj bo dobrega? Dobro jutro tudi tebi!user posted image

clock-img

26.01.2011, 08:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

OJ JEEEE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2011, 09:33

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image Bravo Valentin! Dober telovadec!

clock-img

26.01.2011, 09:37

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image Bravo Valentin! Dober telovadec!

in oboževalec vsega kar je roza! user posted image

clock-img

26.01.2011, 09:43

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Zakaj roza? user posted image Sem kej sfalila?
KOKICA a si mela debate z maškolin? Sam ko je tak redkobesedna, ne? Smo jo že večkrat vabile v našo družbo sam očitno sam firbca, čvekat se ji ne da. user posted image

No Tija je zakuhala. Je blo za pričakovat, ko je šla v pon pokazat prst v tisto leglo bacilov. user posted image Tak da sma prej šle na kontrolo za prst in ji je vzela še bris grla.

clock-img

26.01.2011, 09:48

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Roza- ker se tudi na sliki vidi, da se je igral z roza otroškim vozičkom, v trgovini se najprej zateče k roza igračkam, roza oblačilom user posted image , mama pa sovraži roza barvo.user posted image Malo še pa bo rekel, da želi k baletu.

Ne, ni bilo nobenega odgovora od maškolin.

Za Tijo pa user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.01.2011, 14:13

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hahaha, danes pa je zatišje tukaj!!!!

clock-img

26.01.2011, 17:36

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Zakaj roza? user posted image Sem kej sfalila?
KOKICA a si mela debate z maškolin? Sam ko je tak redkobesedna, ne? Smo jo že večkrat vabile v našo družbo sam očitno sam firbca, čvekat se ji ne da. user posted image

No Tija je zakuhala. Je blo za pričakovat, ko je šla v pon pokazat prst v tisto leglo bacilov. user posted image Tak da sma prej šle na kontrolo za prst in ji je vzela še bris grla.

user posted image user posted image user posted image user posted image se mi je zdelo, da ni kaj dost zgovorna tale maškolinka, ja user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tijo!

clock-img

26.01.2011, 17:38

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Roza- ker se tudi na sliki vidi, da se je igral z roza otroškim vozičkom, v trgovini se najprej zateče k roza igračkam, roza oblačilom user posted image , mama pa sovraži roza barvo.user posted image Malo še pa bo rekel, da želi k baletu.

Ja, saj zarad tega V. obožuje vse kar je roza.
Se spomnim, kako rad je imel Lijino roza dudo user posted image user posted image Drugače pa lepe slike, ti v Mb. pa ni nobene take telovadbe za 2-letnike, razen ena ko je draga kot žefran user posted image

clock-img

26.01.2011, 20:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, saj zarad tega V. obožuje vse kar je roza.
Se spomnim, kako rad je imel Lijino roza dudo user posted image user posted image Drugače pa lepe slike, ti v Mb. pa ni nobene take telovadbe za 2-letnike, razen ena ko je draga kot žefran user posted image

To imamo mi organizirano preko vrtca...je pa zastonj. Kaj pri vas ni take možnosti?

clock-img

26.01.2011, 20:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!user posted image

Pa kje ste vse????user posted image Meni se čveka...sem prej končala s spisi za službo in sem sedaj malo fraj, da se dragi vrne iz pisarne in pogledava kak film!user posted image

clock-img

26.01.2011, 20:50

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Persida, sem danes od šefa izvedela, da bom pričela bolj pogosto v vaše kraje hoditi. user posted image Mo kar paše, ker tam je malo bolj po domače...saj veš o čem govorim, ne?

clock-img

26.01.2011, 22:31

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Dober večer, pa kar dobro jutro, ker vem, da boste zjutraj brale!user posted image

Kje začnem?
Tasa mene tudi fulllllllllll zanima, kaj se ti je zgodilo??? user posted image ženska radovednost...

clock-img

26.01.2011, 22:34

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica Pampers premium care sem jaz prvič kupila poletij julija, ko smo šli na morje, spomnim pa se zato, ker sem jih dejansko kupila samo zaradi tega, ker je bila taka velika vreča, da sem imela občutek, da imamo manj robe zravenuser posted image  Kdaj pa so prišle na tržišče, pa ne vem, ker nisem ljubitelj Pampersk.

clock-img

26.01.2011, 22:37

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Najaa sem videla, da so se vam plesne izjalovile. Nič zato, kot si napisala, bodo pa dinarčki ostali!user posted image  Plesala bo že še celo življenje.user posted image

Tasa Lia hodi na telovadbo sem v ŠD Studenci, ko je tudi Bodifit, stane pa za 12 obiskov 60evrov. Ne vem pa, kak je, še nisem bila z njo, T. pravi, da je spet najmlajša in je bolj kot ne norela... bomo videli. Ampak škoda, da ni v kakem vrtcu tu tudi tak kot pri Kokici.

clock-img

26.01.2011, 22:40

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Persida videla sem ene lepe sandalčke za Lio, pa ne vem, pa se še odločam, če jih bom naročila... Mogoče mi pa uspe prit do LJ, ko bodo dobili novo kolekcijo (ker koliko jaz to razumem, še sploh ni v prodajalni), pa bom lahko v živo probala. Hvala za info.

clock-img

26.01.2011, 22:43

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

trezika pri nas so bili mamika, atika, babika, dedika aktualni nekje septembra. Ne vem, kje to poberejo. Na splošno je full rada govorila v ljubkovalnicah in pomanjševalnicah, kar za vse stvari, mi je smešno, ko taki mali človeček pomanjša njemu velike stvari.user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:44

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Uh, ste mi dale malo idej za kosila, hvala!user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:54

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica ni mus, da je otrok zavarovan po istem staršu kot ga ima kot vzdrževanega člana. Torej ni isto. Otorci so zavarovani po meni, za vzdrževane člane pa jih ima T., ker ima višjo plačo in se nam tak bolj splača. Govorimo o tej zadevi, ne? V glavnem, zdaj vem, da moram dat spet vlogouser posted image

clock-img

26.01.2011, 22:57

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Persida daj povej, kak ti svoja bavca uspavaš??? Al se sama uspavata? Ker jaz mam od 19.30 do 21h mission imposible glede uspavanj!user posted image

clock-img

26.01.2011, 22:59

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica od moje prijateljice sin ima svoj lastni roza voziček - taki za punčke vozit. Pa saj sem ti verjetno že rekla, da bo V. še kak modni guru, ker je roza nova črna!!! On že ve!user posted image

clock-img

26.01.2011, 23:04

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tak, nisem hotla klasične kače napisat, pa sem malo porazdelila misliuser posted image

Meni je Lia v ponedeljek zvečer zakuhala in to med spanjem, ko sem jo slučajno pogledala, je imela vijolična lica in jo probam, bošček je gorela... sem ji dala sirup in je bilo to to, včeraj več nič vročine in danes tudi ne. Ne vem, kaj bi lahko bilo, sem samo vesela, da je mimo, oz. upam, da ni kaj samo poniknilo. Mislim pa, da sem zdaj jaz na vrsti, ker me boli grlo, glava, nos, se borim in upam, da zmagam! Zdaj si res ne morem privoščit, da še jaz zbolim, komaj se je T. zlizal...

Eh, grem nazaj v svoj peskovnik, če se nihče noče igrat z mano.user posted image  Lahko noč!

clock-img

26.01.2011, 23:05

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Me zanima, katera se bo kitila jutri z mojim perjem, ko bo prva na strani!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 07:43

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

clock-img

27.01.2011, 08:21

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Gut morning.
No so gut, ker smo zelo malo spali. Tija je kuhala celo noč, ob petih smo zbijali, ob šestih je bila pa že mala pokonci. Mali rambo, mali terminator, mali kar hočte... Ta punca je pa včasih od user posted image ! Včeri zvečer kot ponavadi poje v postelji, ko na enkrat neki tak zaropota, da sem misla, da se je s posteljo vred prevrnila. Grem hitro pogledat in cela karnisa dol padla. Mali vragec je vleku za zaveso in utrgu leseno karniso, mislim zlomila se je no! user posted image user posted image user posted image Najprej sem tamalo pomirila, ker se je ful ustrašla, pol pa sem se sam še smejala... Tale nam pa daje vetra ja. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem