writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2.del

clock-img

27.01.2011, 08:36

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tija rušilka mala!user posted image user posted image user posted image Prava je!

clock-img

27.01.2011, 08:37

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Tija? Ne ne, Nika!!! user posted image

clock-img

27.01.2011, 08:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tija? Ne ne, Nika!!! user posted image

Ups!!! Sem sem pravo mislila a napisala narobe.user posted image

clock-img

27.01.2011, 08:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni...

clock-img

27.01.2011, 10:30

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

dober dan user posted image
tulipanček tebi pa se je dalo ha? Si htela na vsak način prit na novo stran pa ti ni najbolj uspelo user posted image user posted image
Najaa pa tebi res ni nikdar dolgčas user posted image

clock-img

27.01.2011, 15:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha...

Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem.

clock-img

27.01.2011, 16:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa- poglej slikico, ki se na RR pojavlja na desni strani, kjer govorijo, da lahko rezervirate app za mlade družini...in če to slikico primerjaš s tvojo v avatarju sta ful podobni...

Itak, sej to jaz oddajam. user posted image haha, I wish ja.

clock-img

27.01.2011, 16:50

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. user posted image

S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:30

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Sem nazaj v pisarni...pa nikjer nobene...Ha...

Pogrešam Persido, ki se ni oglasila že cel teden. Pa Treziko...Druge vsaj malo pokukate sem.

oooo, to pa je lepo slišat, da me nekdo pogreša user posted image
Ta teden sem mela ful gužvo... priprave, pa kar nekaj nadomeščanja, pa konec konference je... tako da se mi enostavno ni dalo... pa po novem vstajamo ob 5.30.... sicer nič čudnega, ker ob 19 že spi.... je pa problem, ker se jaz ne spravim pravi čas spat in je ob 5.30 ful hitro vstajanje user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 20:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Te pa je za nas poznane še večji popust, ne?user posted image

I wish ja!user posted image

clock-img

27.01.2011, 20:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ne ni nam dolgčas. Vzg. jo je pa ful pohvalila, kaka čveka je. Je rekla, da so jo dec., ko je ni blo cel mesec prav pogrešali, ko se niso meli s kom za pogovarjat. user posted image

S Tijo sva smai doma. Mali terminator je šel h babici, da lahko bolana sestra v miru počiva in se pusti cartat. user posted image

Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih?

clock-img

27.01.2011, 20:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa dober večer!user posted image

Moram pa danes pohvaliti mojega sinka. Prejle, ko sva šla v kopalnico z namenom, da opravima večerni ritual (kopanje in zmakanje kopalnice) sem ga pričela slačiti in je ful pomagal zraven (tema tega meseca v vrtcu). Ko sva pa prišla do plenice pa je rekel "lulu kahlica" in stekel do kahlice, sedel nanjo (sicer rikverc user posted image ) in naredil vanjo lužico. Seveda sem ploskala kot nora in mu govorila BRAVO, BRAVO! On pa je ves ponosen še sam ploskal, se vstal in odnesel kahlico v dnevno sobo pokazati atiju. In potem se je ta zgodba ponovila še in še...do n krat oz. do takrat, ko pipica res ni hotela več nič spustiti. user posted image Vmes pa je svojo lužico zlival v WC školjko, spuščal vodo in ji mahal. user posted image user posted image user posted image Torej smo tudi mi naredili 1 korak v osvajanju kahlice. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 21:08

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kako je srečen:

user posted image

clock-img

27.01.2011, 21:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Grem gledati film...LAHKO NOČ!user posted image

clock-img

27.01.2011, 22:19

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica, tvoj sinko pa me je zdaj spravil v tako dobro voljo, da ga jutri cmokni še za mene enkrat!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image  Valentin!

clock-img

27.01.2011, 22:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Hahahha..kar preimenovala si jo. Komaj čakam, da jo vidim v živo. Kdaj boste kaj spet v naših krajih?

Joj KOKIČ moj, tak bi vas blo fajn videt... Nisem še pozabla na obljubo, da pridem v MB, sam verjetno se bo zelo težko z vsemi zmenit. Se bomo pa definitivno zmenle. Drugače pa v Celju, ne? user posted image
A veš, kak me je danes stisnilo, ej. Razmišljam neki in sem čist v paniko padla, da sej jutri ima pa Valentin RD! In sem par ur mela to v glavi, pol mi je pa posvetilo, da čez en mesec. user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 22:54

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Bravo Valentin! user posted image user posted image user posted image
Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja.

clock-img

27.01.2011, 23:01

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

I wish ja
!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne? user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 23:02

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Bravo Valentin! user posted image user posted image user posted image
Kmalu se bomo pogovarjale o odvajanju od plenic, ja.

we wish ja user posted image user posted image

clock-img

27.01.2011, 23:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober večerčič.
Nadelala sem se zdaj pa lahko voščim samo lahko noč in spat user posted image .

Persida ima bolana bauca, zato verjetno ne utegne user posted image

clock-img

28.01.2011, 08:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

Mi smo si pa danes zaspali. Je moral moj peljati Valentina v vrtec, jaz pa sem morala še pod njuno na bencinsko, ker drugače ne bi prišla do MB. user posted image Pa potem nenormalna gužva na cesti in evo sedaj pa sem že na RR!user posted image

Najaa- ja, seveda, tudi v CE (kot ponavadi) bi bilo okej. Verjetno pa potem po vseh RD, ne? Pa še topleje bo in jih zapremo v en peskovnik ali na nek tobogan, da lahko mame v miru kaj rečemo. user posted image
Ja, danes mesev bomo imeli mi 2 RD. Vi pa že drug teden. Joj, kam je šel ves ta čas. Meni je čas od nosečnosti do sedaj tako hitro minil, da sem brez besed.

user posted image user posted image user posted image za bavca!

Tulipan- bo dobil popoldan "tvojega" lubčka.user posted image

Tasa- we wish ja!

clock-img

28.01.2011, 09:24

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

I wish ja
!user posted image

user posted image user posted image user posted image
ja da nebomo te glih 790€ za teden dni plačale a ne? user posted image user posted image

Kje pa. Mi smo dosti bolj poceni. user posted image

clock-img

28.01.2011, 09:26

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kaj vse neki wišate? user posted image Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje.

Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat. user posted image

clock-img

28.01.2011, 09:38

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj vse neki wišate?  Sej poleti bodo stari 2,5 let in bomo lahko že probali plenice dat na off. Tija je bila ravno toliko stara in moram rečt, da tako enostavnega odvajanja si pa nisem predstavljala. Upam, da ne bo pri Niki zato toliko težje.

Trenutno imam predstavo ribič pepe in Tija na veliko pleše. Brez skrbi, tud če ni šla na plesne, zna vse zaplesat. user posted image

Tasika je kriva, ona je začela...Ja, jaz sem tudi mislila, da bom poleti začela, ker bo toplo, manj oblačil in star bo primerno temu...user posted image

Kak bi se sedaj pridružila Tiji. user posted image

clock-img

28.01.2011, 12:52

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Buuuuuuuu!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem