IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32
Grem malo ven na mrzlooooo!
Meni se ne da
Saj nisi nič zamudila...
Daj povej, kako napreduje Luka...kaj dela sedaj, sta že bila na 1. pregledu?
Kaj kuhaš?
Vem, da nisem nič zamudila, ker vidim to sivino zunaj, bljak!
Luka lepo napreduje, na 1. posvetovalnici je imel 1110g in 4 cm več. Me pa že ene par dni moti, da obrača glavo samo v eno stran, pa kolko se spomnim, je Lia isto delala in me je takrat tudi skrbelo. Sem se lotila malo preučevanja tega handlinga, ker nam tega v P nikoli ni nihče pokazal-mi je prav zanimivo, da toliko govorijo o dojenju o tem pa nič, pa se mi zdi full pomembno. Bi prosila P ravno iz tega razloga, da me da v RA, da mi malo pokažejo, ampak ne vem, če kr tak dajo.
Sem že pozabila od Lie, kako lepo obdobje je to, zdaj se že full smeji, če ga ogovorim, pa gruli v svojem jeziku, tak, lušno je. Da ti ne bom lušt naredila.

Je pa full lažje kot pri Lii, se mi zdi, da sem bila takrat taka tupika, kar se vsega tiče, pa bala sem se vsega, zdaj v teh stvareh prav uživam. Recimo Lie nisem kopala sama do ne vem katerega meseca. Luko od prvega kopanja vedno kopam sama (ima čas kopanja okoli Liinega spanja, pa mi ni preostalo drugega) in so mi to res taki čudoviti trenutki, ker ko sva Lio kopala s T., sva se med seboj pogovarjala, ko kopaš dojenčka sam, se pogovarjaš z njim.
Kuham: pečena piščančja prsa, riž, dušeno zelenjavo in repincl (motovilec)