writing-img

RE: Marčevke 2009 - 2.del

clock-img

23.09.2010, 11:30

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mam deda doma, ker ma danes podelitev diplome...te pa ne pridem do računalnika user posted image user posted image user posted image  

O, gospod diplomirani! No, gospod še ni, ne? Gospodič diplomirani, čestitaj mu še od mene!user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Jeeeeiiii nardila silo, nardil prenosnika, da mam dostop do RR user posted image  user posted image Bravo moj user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Toti mesec pa pol še zobe stisnem, potem pa se vidimo v službi leta 2012user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No, upam, da bo firma še stala!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ah, ja, dragi moji Tasa in Kokica kjer se grebeta dva.... prva, prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Se zahvaljuje za čestitke user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:33

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ah, ja, dragi moji Tasa in Kokica kjer se grebeta dva.... prva, prvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
na naslednji strani pa bom jaz, pa pika!!

clock-img

23.09.2010, 11:37

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

nič, grem z dragim na sonček na malico! I ll be back!user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:38

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ja, saj zato, ker mene ne bo!!!!user posted image

clock-img

23.09.2010, 11:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ja, saj zato, ker mene ne bo!!!!user posted image

ja, saj jaz te imam tudi rada.

Idi zdaj dojenčka nahranit pa sebe, da boš pol lahko pisala user posted image user posted image Dober tek in lep pozdrav T.

clock-img

23.09.2010, 12:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz grem zdaj tudi malo ven!user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:35

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa kaj zdaj, samo 2 posta??? Joj, joj, se vidi, da je sonček zunaj!user posted image
Tasa sem se tak nahranila, da sem mislila, da mi bo dojenček med vožnjo nazaj pri popku ven pogledal, tako je delal!user posted image  Hvala za pozdrave!user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:39

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaz sem že tudi nazaj!

Vreme je svetovno!user posted image user posted image user posted image Samo ne bo dolgo, zato ga je treba izkoristiti.user posted image

clock-img

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Ma daj, sem šla zdaj malo na FB in videla nove zadevice na malamasa, ampak kaj ko nobenih povratnih informacij ne dobim, če ji kaj napišemuser posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa kaj zdaj, samo 2 posta??? Joj, joj, se vidi, da je sonček zunaj!user posted image
Tasa sem se tak nahranila, da sem mislila, da mi bo dojenček med vožnjo nazaj pri popku ven pogledal, tako je delal!user posted image  Hvala za pozdrave!user posted image

Kaj si dobrega jedla?

clock-img

23.09.2010, 12:42

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Jaz sem že tudi nazaj!

Vreme je svetovno!user posted image user posted image user posted image Samo ne bo dolgo, zato ga je treba izkoristiti.user posted image

Ja, jutri se že začne kisat, vikend pa itak slab - to nas narava preizkuša, se mi zdi - ko delate, bo sonček, ko bi lahko uživali, pa vam dam dež, da vidim kak se znajdete!user posted image
Mi2 sva sami popoldan, to bodo igrala pelauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:43

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kaj si dobrega jedla?

Solato s piščancem. Skoraj že klasika, če grem ven na malico, ker če probam s čim bolj konkretnim, lahko še samo zaspim, ko pridem nazaj delat!user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:51

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tasa meni pa dela! To je mogoče zato, da ne boš mogla bit prvauser posted image user posted image user posted image  Sej če hočeš, sem lahko jaz čisto tiho do naslednje straniuser posted image

clock-img

23.09.2010, 12:53

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj si dobrega jedla?

Solato s piščancem. Skoraj že klasika, če grem ven na malico, ker če probam s čim bolj konkretnim, lahko še samo zaspim, ko pridem nazaj delat!user posted image

Isto pri meni! Meni ni bilo nikoli jasno, kako lahko nekateri ob 12h med službo zaužijejo močan obrok! No way. Potem sem še samo za v posteljo!user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:54

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tasa meni pa dela! To je mogoče zato, da ne boš mogla bit prvauser posted image user posted image user posted image  Sej če hočeš, sem lahko jaz čisto tiho do naslednje straniuser posted image

user posted image Jaz pa ne bom!user posted image

clock-img

23.09.2010, 12:56

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Tasa! Meni tudi dela!!! user posted image user posted image user posted image

Kaj te je to? Nisi plačala članarine?user posted image

clock-img

23.09.2010, 13:02

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 13:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No evo, ko grem se pa razpričate. Ne bom več pisala. Tak! user posted image

user posted image

clock-img

23.09.2010, 13:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image

DEEELLLLLAAAAA. ma sem mu verjetno zdaj tak služnebega leptopa uničla, kak dugo sem zdaj vzstrajala, da je odprlo stran.

clock-img

23.09.2010, 13:14

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No evo, ko grem se pa razpričate. Ne bom več pisala. Tak! user posted image

user posted image

ja, boš mogla bolj aktivno sodelovat, draga moja user posted image user posted image

clock-img

23.09.2010, 13:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Hja, bi mogla neke kuhat it pa nekako ni volje. Zanimivo, ko sem sama doma, vem da moram in je to to. Danes ko pa je T. doma pa mi ni.
Bomo kar kverjetno golaž iz konzerve jedli pa pire cuj al pa testenine. Lija je tak pr babi in bo tam imela obilno in zdravo kosilo user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem