writing-img

RE: zamujanje menstruacije

clock-img

10.12.2010, 12:18

clock-img

študentka86

pencil-img

61

Martinya, dobrodošla user posted image Držim pesti, da bo plusek user posted image

clock-img

11.12.2010, 12:25

clock-img

Natka23

pencil-img

726

No mi se trudimo na 2. user posted image  oz user posted image , amak v drugem krogu nam ni uspelo, zdaj upam, da bo v 3..Mi je pa kar groza ko berem koliko dolgo see ne truditeuser posted image Pri nas je v prvo prišlo iz neba, zdej pa to zamujanje user posted image , potem pa nič malo tečno, eh upam, da nama kmalu rata,no predvem upam da nama rata v letu 2011user posted image

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 11.12.2010 12:26:04 >

clock-img

11.12.2010, 14:37

clock-img

aurigaš

pencil-img

40

pozdravljene :)
Tudi mene je kar groza, ko berem kako dolgo se trudite user posted image

Tudi pri meni kaže da bodo problemi.

Ko se končno odločimo na user posted image mora nekaj pokvariti veselje :(

Jaz menstruacijo pričakujem že kar nekaj časa (30.10) sem imela prvi dan zadnje.
Res pa je da sem pred tem 3 leta jemala KT.
Imam rjave izcedke ter neke blage vmesne krvavitve ( na wc papirju se pozna) na 2 dni ali  občasno po spolnem odnosu. Test je bil 2 dni nazaj negativen.
Sploh ne vem kdaj lahko pričakujem user posted image oz. ali lahko še upam na user posted image .
Je imela katera podobno izkušnjo?

clock-img

22.02.2011, 10:54

clock-img

floresita

pencil-img

51

Punce pozdravljene! ... Kako smo danes?

Jaz sem tako v skrbeh... zdaj 3dni en za ddrugim, vsako jutro mi je blo tako slabo dokler nisem nič jedlaa.. Večkrat na dan sem lačna, in nenormalno me bolijo prsa..

Sicer morem dobit 24. menstruacijo.. :/ A bo tokrat uspelo? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem