torej današnja sobota bo in je predvsem delovna
učeraj sem bila do 21.30 v hotelu,... in kje sem sedaj,... V HOTELU
. razgled čez vrata je neverjeten, sončen vzhod ob katerem lahko pozabiš na vse skrbi (tudi na to da si na šihtu),.. edini gost že je zajtrk, doma pa se vrjetno tudi že prebujajo.
moj najdražji je danes namesto v moji pojstelji preživel noč v Dominikovi
ne sprašujte me zakaj
sedaj počakam da gost poje in pospravim za njim in neprodušno zaprem hotel do 13.30 ko moram priti nazaj, da sprejmem nekega drugega gosta. ampak "haklc" prišel naj bi ob 3eh, apmak po izkušnjah bo to najvrjetneje ob 19ih
ok pa da poročam o drugih zadevah,.... Andreja sem spravla na realna tla in vidim da se ga je dotaknilo, povedala sem mu tudi da mi ni čist nič všeč da

povprečno 2 na mesec.
mislim halo,... še samski večkrat

ko jaz
in rezultat (ta teden je popoldan) tako da je bil vsakič ko sem prišla z dela še pokonci in je clo pokazal da je poslušal

tko da sva mal popravila povprečje
tud nč več ne razmišljam ali naj mu povem ali ne - po novem vse leti iz mene ker se mi zdi neumno da me vse žre od znotraj,...sicer je občasno presenečen ampak se bo moral navcadit, in upam da se bo tudi on kmalu malo več pogovarjal
veter je zapihal v bolj ugodno smer ,..in upam da naju odnese v bolj svetlo prihodnost kot sem jo imela do sedaj na vidiku