writing-img

RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del

clock-img

25.11.2010, 22:48

clock-img

boma2

pencil-img

1930

petrušk..:)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

clock-img

25.11.2010, 22:58

clock-img

boma2

pencil-img

1930

čebela... user posted image user posted image za zobarja, mi ga imamo v ponedeljek, če bomo zdravi...

pa se ga kr bojim , moja hčerka.. še vedno ne pusti nič.. pa je že6 let stara.. mislim, da Žiga je pa isti... :(

clock-img

25.11.2010, 22:59

clock-img

boma2

pencil-img

1930

ajvy... kako ste kaj?

clock-img

25.11.2010, 23:01

clock-img

boma2

pencil-img

1930

dober večer.. )

no tako, mi imamo bronhitis.. virusni... :( ponoči ne spimo že skoraj en teden, sem tečna k sršen..:(

še dobr da je sonce zunaj po dnevi, drgač bi se pa kr zjokala..:(

ampak baje bo boljš, pa še nič ne je..:(
se kej beremo še..:)

clock-img

26.11.2010, 06:20

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jutro

user posted image

clock-img

26.11.2010, 06:29

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

ati na poti v Grosuplje,Hana še pančka,jaz imam pa že dovolj poležavanjauser posted image ...snega še ni-juhuuuuuuuser posted image user posted image user posted image ....zdele dopoldan se mi je sestrca najavila-prinese za Hano darilo za miklavža

zobarca mi je valda včeraj naredila eno mini predavanje,kaj lahko je in pijeuser posted image ni pa nič omenila teh tabletk,le to,da naj bi otroci po 2. letu za čeli uporabljat zobno pasto,ki ima 1000 enot florida-če keri pride prav informacijauser posted image user posted image user posted image

birdy.....aha pol boš imala čas it rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....bravo mami za kosilouser posted image user posted image user posted image

ajvy....ti si res toook pridna s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image ....punčka pri Tarji je še zanimiva?....nalepkice grejo pa v ponedeljek na poštouser posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image za hitro uspavanje.....uf pa še user posted image  te misli obiskatuser posted image ...user posted image user posted image user posted image user posted image  samo zate

boma....zobarca jje kar usput pogledala v usta,ko ji je Hana hotla neki razlagatuser posted image user posted image user posted image ....vidim,da rabite koš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

deja.....jutrouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem