IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenx
ja sj ti pravim...čist štekam in vem kako ti je...pr nas je blo točno tko...pol pa kot bi odrezal...ni mela nobene igrače zraven v pojstli (beri mamice) in je bla primorana zaspat....pr nas je res pomagal...sicer prvih par dni me je nazaj klicala pa sm šla tja in rekla, da še pospravlam kuhno...pa peglam pa tko naprej...pa sm šla vn....
zj pa že sama, ko se vleže in jo pokrijem reče "mami uhno pavt" eva pat

se obrne, zapre očke in zaspi kot angelček
pa mal je tud pomagal, k se je ene parkrat pol hotla neki puntat pa sva ji rekla, da muca gleda in če ne bo pridna bo dudo odnesla....to pa itak sploh pali.....enkrat je pa probala če res...sm ji jo pa vzela tko na skrivaj...je ful protestirala...sm rekla če vprašava muco če jo da prosim nazaj in da bo eva pridna....no pa jo je prijazna muca vrnila in zj mamo mir....kakor kej nagaja kr sama reče...."muca dudo zela", pa zajčka tud pol reče....pa jo potolažim, da zajčka ji pa noben ne more vzet, ker ta je pa samo njen in ga bo vedno lahko imela

tko da včasih kakšna taka nedolžna fora tud uspe pri naših ultra prebrihtnih mulčkih...ne podcenjuj majčija....kljub temu da je najmlajši piščanček je že velik fantek in vse šteka...še najbl ma pa mamico naštudirano....
držim pesti da vam rataaaaaaaa
mi bomo zj počas probal da bi podnev spet v svoji pojstli zaspala....pa bomo vidl....