evo mi končno uspel gume zamanjat na obeh avtih. florjan in ati še zunaj pospravljata pa avta morta parkirat nazaj na svoja mesta.... vmes smo seveda zmaja spuščali k tok fino piha zunaj... jst sme prišla kosilo kuhat beni še pa spi.....
Roka mi je ful boljše in res lahko koraj vs epočnem in ful hecno je k takole pišem pa nimam mravljinčaste..... komaj čakam da bo še vela tako, ki je v tem času že postala čist mravljinčasta.....
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm
katjuša....Maj je imel skoz dudo...k je bil nazadnje neki nahoden, pa jo je težko imel in zdej jo kr neki zavrača...po eni strani dobr, po drugi slabo...pa mulo je pogruntal d ga duda ful hitr uspava in jo vztrajno meče vn...navihanec mali......no, naš Jan je bil odvisnik od dudic..vseh sort in oblik...sm mu vedno okrog ustk mazala s kako mastno kremo...otroško...npr...Bubchen z ognjičem...in pol slina ni imela takega agresivnega učinka
veš kaj no sej meni ful paše, da sam zaspi in to ampak po eni strabni sem ti pa folš k se vi2 vsak večer cartata, težko rečem kolk je to naporbno al ni in kok bi včasih pasal če bi ti ne blo treba ampak imaš 4 otročke in pri vsakem je bilo drugače na srečo so že mičkano večji in lahko ti uživaš s svojim majhnim mišekom.... če vama bo ratal, da sam zaspi Ok če vema pa ne bo pa mislim, da bi itak prehitro zrasel.... jst bi se tud kak dan cartala čeprav po pravici povedano mi pa kr paše po večini k ju odložim v postelje in se vsedem na sedežno in je popoln mir......
No pol si znaš predstavljat kako ima Florjan okoli ust... na srečo je tok ponosen na to da mislim, da bo mogoče zvečer še zafehtal, da bi jo imel pa sme bom poskusla zmenit da ne..... upam, d abo šlo brez solz, včaraj jih ni bilo tak da

sem optimist....

stiskam pasti da se s tvojmu lepo zmenita..... moj zadnje čase sam govori o tem kako ne bomo imel več otrok

včeraj je reku, da k bo beni tok velik k je Florjan bomo začel hodit z avtobusom na kake izlete

sem rekla da bi pa vseeno še imela enega čez par let in je reku no sej bomo videli.... dons je pa sanjaru da bi avto zamenjal... sem pa jst rekla bomo videli in je reku kak to misliš sme rekla tak k ti za dojenčka

mislim, da je kr poštekal

men s ezdi brezveze nekaj o tem menit če rečema čez kako leto je to čez kako leto in se boma takrat odločala nočem se dons odločt če ja al ne.... raje uživam lep dan s svojo familijo ki jo že imam......
Tamika kaki frajerji a ati ima isti dres?

sicer s ene znajdem čist iz tiste lestvice sma kolkr sme zastopla ste zasedli prvo in drugo mesto
Onasiss tale križ te pa kr dolgo heca... no sma da gre na boljše.... Kolk blokad si pa dobla? pa super, da so darila že pripravljena
petrušk uživajte in upam da boste kej poslikali me zanima kako kej zgleda akvarijum....