writing-img

RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del

clock-img

22.10.2010, 07:04

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar user posted image . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila.

clock-img

22.10.2010, 07:09

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela moja noč je bila tud kr solidna. Drugač me je pa sedaj dva dni neki špikal oz. včerej sem mela filing kot da bo glihkar user posted image . Danes zaenkrat ok. Mi pa moj pravi da morm počivat tko da nimam dons mojih dveh sončkov doma. Drug teden če se bom ok počutila.

ubogaj moža in res počivaj,da bo user posted image  še malo na toplemuser posted image

clock-img

22.10.2010, 07:25

clock-img

TAMIKA3

pencil-img

4928

user posted image user posted image via MS

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

clock-img

22.10.2010, 08:04

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

mi že v vrtcu.... sej ne morem verjet, da gre benjamin tako vesel v vrtec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni kej se imajo fino....

Urša to pa res ni luštno če imajo veliko stopnišča.... no v dramljeh so imel igrala takoj pri vhodu pa so bli skos not tak, da ni blo druga kot lenobauser posted image user posted image user posted image stiskam pesti da se 15. seliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:05

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Ja res mal počivaj naj bo še user posted image user posted image mal na toplem.....tist filing da se bouser posted image kmalu vlila pa k meni pošluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 22.10.2010 8:06:22 >

clock-img

22.10.2010, 08:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.10.2010, 08:17

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

jutro....spal bluser posted image ....polh bi bil samo u moji postliuser posted image ....dons pride Roksiuser posted image ...bo še pestro.....Majkl bo pri tašči do nedelje. Jutr pride prespat še en bratranček in se bo tast mogu izselit iz spalnice v spodnji štukuser posted image , tašča bo pa mela 3 kralje u postli-3 letnika, 4 letnika in 5 letnika.

Čakam patronažno....upam d se dons rešm že zadnga flajšra, ker se mi je od tega nenehnega leplenja dobesedno vnela koža in mam vse rdečuser posted image

Rabm en kofi, pol grem pa nazaj spat

a doma vsi v spalnici spijo? Bogi tast..... joj men pa nebi blo všeč če bi vedla da tašča spi polek mojga otrokauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jure že ve kaj hočeuser posted image user posted image user posted image user posted image
spočij si in držim pesti da se znebiš flajštrovuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:23

clock-img

baki

pencil-img

3242

jutroooo.nik gre zopet k zdravniku.kašelj se še kr vleče.bomo vidli kaj bo rekla.sej pol gre v vrtec.sam da ga malo posluša.živ je pa kot sršen.sej mu drgač nič ne faliiiii.morem potrkatuser posted image .včeraj smo se peljali v LJ samo kri datuser posted image adijo pamet.pa se je kera spomnila name?neeeeeeee

clock-img

22.10.2010, 08:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.10.2010, 08:24

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sem že nazaj......brrr kako je mrazuser posted image user posted image user posted image ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterkuser posted image

clock-img

22.10.2010, 08:25

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Baki zakaj pa kri dat v LJ?
Pa javi kaj bo rekla kaj mu lahko daš za kašelj.
fajn zrihtajtauser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

22.10.2010, 08:27

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Maj zdej spi pri njima v spalnici, ampak smo mu dali prenosno postlo zraven....jutri pride še en bratranček, ta tretji bratranček ma pa sicer svojo sobo zravn spalnice, samo če bosta una dva pri stari mami bo hotu bit še ta tretjiuser posted image  in sm 100%  d se bojo vsi v postlo naguzili in bo naša prenosna ostala praznauser posted image

te pa dedija v prenosno.... ja to pa če bo en pol bodo vsi taki so naši sončki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:27

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

sem že nazaj......brrr kako je mrazuser posted image user posted image user posted image ........zdej si pa en kakav skuham in pa čokoladni krof me gleda za zajterkuser posted image

je reku florjan zjutri mami lej k je bela travauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam sneguser posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:28

clock-img

baki

pencil-img

3242

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo delauser posted image

clock-img

22.10.2010, 08:34

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

je reku florjan zjutri mami lej k je bela travauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image komi čakam sneguser posted image user posted image user posted image

jaz pa sploh ne maram snegauser posted image

clock-img

22.10.2010, 08:36

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Rabm pavzo.

Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem mela en date s hot loverjem, itak več k pol ure ne zmorem več, pa lupinca se že sušiuser posted image .

Kolumbo jaz tud upam, da se rešiš flajštrov. Pa super da dons Rokso pride user posted image user posted image user posted image se bosta lahko nacartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:36

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Jaz tud ne maram snega in zime user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:38

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Rabm pavzo.

Aja pa čebela tud tvoj krof mi diši user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi,te bo počakaluser posted image

clock-img

22.10.2010, 08:39

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avtouser posted image . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.

clock-img

22.10.2010, 08:40

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Rabm pavzo.

Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:41

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Petrušk kako je z Evo?

clock-img

22.10.2010, 08:47

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: baki

ka pa vem zakaj.sma mogle it dol zato ker ji ščitnica premalo delauser posted image

ja a za to je treba it v LJ da ti kri vzamejo..... sem misla da lahko to pogledajo tud v ZDuser posted image A izvide ste že doble?

clock-img

22.10.2010, 08:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Sem pozabla povedat da smo šli včer mal dol do tašče in tasta. In je debata nanesla na zimo, drsanje avta in podobno. In sem pojamrala da tud če bi hotla ne morem zdrsat šipe na avtu (previsok, pa prevelik trebuh) no poleg tega pa da zlezem v avto grem po škarfi kar pa tud ni lih fajn tkole na konc nosečnosti. Zraven ma pa tašča avto pod strehco in sva z mojmu upala, da nama bo za tale zadnji mesec odstopla strehco. Ja pa jade, itak da ne. je rekla nej z deko pokrijem avtouser posted image . Mah tale moja tašča res nima nobenih čustev.

user posted image user posted image

clock-img

22.10.2010, 08:48

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

Rabm pavzo.

Ne ti ga kr pojej. Si mi pa res lušte nardila tko da si ga bom šla kupit ko bom šla po tamaledva.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem