IZVIRNO SPOROČILO: lean
Večer
no pa imamo tudi mi spet sneg
, upam da ostane par dni, da se bomo lahko spet sankali. Vročina se je končno ustavla. Naša punca je pa zdaj že drugič na antibiotiku odkar je šla v vrtec, čisto preveč
. Sem mislila, da jo bom lahko z dojenjem vsaj malo obvarovala, ampak očitno ne deluje. Pa vse kar dobi traja ponavadi cel teden, da se pozdravi, črevesna pa kar dva tedna. Do enga leta skoraj nismo poznali bolezni, zdaj pa skoz
.
Drugače vse po starem, počasi se pripravljamo na praznike, se bliskovito približujejo.
Dober dan!
Pri nas je podobno. Po kozah je šel v četrtek v vrtec in je danes že spet doma z zabasani moskom in groznim kašljem. Skoz se bojim, da mu bo ta zelen "žnoder" šel na ušesa in bomo spet na antibiotikih.

Sem tako slabe volje. Pa še Ažbe se mi smili, ker ne more v vrtec kjer res uživa. Po štirih tednih odstotnosti ni imel nobenih problemov.
Komaj čakam pomlad, ko upam, da se bodo te viroze umirile in bo že bolj prekužen. Mi smo zaradi koz (menda sesujejo imunski sistem) spet na začetku. Bolezni pa tudi naš ne preboli tako hitro kot Klemen. Se kar vleče več kot en teden (od 10-14 dni).
Tudi jaz bi rada pisala o čem drugim kot o Ažbetovih boleznih.
No pa da neham jamrat. Tudi Ažbe je nabrit kot strela. Skoz stika in najraje počne stvari, ki so prepovedane. Takrat mu samo tiste nagajive učke švigajo sem in tja. Čedalje pogosteje trmari in se valja po tleg. Vse pogosteje se z glavo zaletava v steno, če je jezen.

Ažbeta daljinec in telefon ne zanima več, ker mu ga ne vzamemo. Najraje ima vse mogoče kreme in posodice ki se "šraufajo". Sedaj že vse odpre. Me je strah, da bi se mi kakšnega čistila napil. Kreme je pa že tako vse sprobal. Zelo rad se igra s posodo in skoz kuha. Upam, da ga ne bo minilo, da bo vsaj eden pri hiši užival v kuhi.

Posledično je praktično nemogoče kuhati, če je on zraven, ker hoče vse videt, mešat, pokrovke odpirat in skoz sili na roke, da ga dvigneš. Pravi firbec.
< Sporočilo je popravil sasek79 -- 20.12.2010 7:43:22 >