IZVIRNO SPOROČILO: BRinME
A v Postojni je ctg tut v porodnem bloku al je dol v pritličju?
CTG je zgoraj ma mene niso nic prikljucili do pravih popadkov... Imela sem samo 2 pregleda pri G spodaj, nic drugega. Se pritiska mi niso merili kolkor se spomnim. Tudi nic UZja. Pa rodila sem 8 dni cez rok.
Tiamo jaz sem imela v izi popadke do porodnisnice, pred vrati so me pa tako nabutali, da sem morala pocepnit med popadki, dokler so sploh vrata odklenili. In dokler sem opravila CTG mi je bilo jasno, da 5 ali vec ur tega ne bom zdrzala in sem rekla ok EA. Pred tem si sploh nisem predstavljala, da bi me lahko tako navili

. Ker pa EA ni prijela, sem sla skozi cca 8 ur teh popadkov in prezivela.
MalaNeli za 15kg ti pa res nima kaj tezit

. Frendica se je ze v prvem trimesecju zredila za 20kg, pa je imela neke probleme s scitnico se mi zdi, pa nehala kadit zaradi

in jo je res napihnilo. Do poroda mislim da je tudi imela cez 30kg plusa, ma je imelo dete 4300g in 55cm. 15kg je pa cist povprecna pridobitev za nosecnico... Sploh si pa ze pri koncu in dosti vec ne bos pridobila, tako da bi bila res neumnost z dieto strasit. Diete v nosecnosti so zaradi sladkorne, kar je lahko povezano s preveliko tezo mame ali otrocka, ma pol bi bla ti ze od zadnjega testa na dieti. Jaaaoooo kera izjava!! Dej mu vrz v fris, ce misli, da je kej narobe z otrokom, je dolzen to pogledat na UZ kot nujni UZ in ma to zavarovalnica za krit

. Ne pa da neki pametuje. K njemu hodis 9m zato, da bo z vama vse v redu, ne pa da se drzi kvote in pametuje na pamet, da je otrok unicen halo?!?
Jaz sem zabusila dan na netu, sem izbirala pomivalni stroj. Ga iz Nemcije mimogrede dobis za 100 EUR ceneje s postnino vred, pa se plato moram tam narocit. Moja kuhna se itak nikamor ne premika, tako da grem v miru se po stacunah pogledat v zivo. Zdejle pride pa kmalu mala ceblja iz vrtca, tista v trebuscku ima pa svojo telovadbo, tako da grem na hitro tisto malo pospravit

.