IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
dojencek na zacetku rabi samo dojko in svezo plenico. starejsi pa rabi veliko vec. dojencek naj bo mimogrede (pa ceprav v resnici ni), da je cimmanjsi sok za prvega...
s tem se popolnoma strinjam! ......in drugim dopovedujem. vsi ga sprašujejo o bratcu... ma verjamem da nam bo uspelo.
tudi jaz moram previjat ponoči. se tudi pokaka skoraj pri vsakem dojenju. samo zdaj nepredvideno previjam ponoči v jedilnici, ker vmes tako kriči, da bi mulčka zbudil, kopalnica je pri mulčkovi sobi, ki ima vedno odprta vrata, tako bi tudi luč s hodnika zmotila. bom prižgala tisto po kuhinjskimi omaricami, hvala za nasvet:) pravzaprav sem vse bolj spretna in bo steklo tudi z manj svetlobe
s kupčki smo pa tudi mi bolj tako tako.
zinchy lepo si to napisala, prav začutila sem tisto srečo ko pride
jaz sem imela tokrat zelo drugačne občutke kot prvič, ampak mogoče drugič o tem.
majabar meni se je zgodilo točno tako kot sem si želela. seveda malo manj romantično;) da me prime narahlo, da bom vedela kaj to je, se reši v enem dnevu, od hudih bolečin dalje rodim hitro (rodila sem v 1 uri) in nisem šivana. v glavi ni bilo drugih opcij. hudo bi bila razočarana, če ne bi blo tako.
želela sem si še brez protibolečinskih sredstev, vendar nisem vedela če bom med bolečino tako trdna, ampak mi je uspelo, brez večjih težav:)
< Sporočilo je popravil anju -- 18.10.2010 19:35:40 >