Vceraj mi je prvic konkretno otrdeval trebuh na vsakih par minut, sem sla pred spanjem ob polnoci za vsak slucaj kar pod tus. Zjutraj me je pa spet vse bolelo, tako da mozno da sem imela ponoci ksne krce. Ma saj jutri zjutraj grem v P in naj bi sla na tesce ob 7h, ce bi me morali obdrzat. Upam... Zdejle se bom odvlekla do stacune po enih zelo dolgih stengah, mogoce bo ta sprehod se kaj zdrmal
.
IZVIRNO SPOROČILO: nejkec
Kdaj pa pride v poštev kakšen igralni center? Zdele je eden znižan na 30EUR v BC pa razmišljam, da bi ga vzela.
Tiste dekice, nad katerimi je lok razpet? Lahko komot od zacetka, je kakor mobile, da opazuje barve in oblike, ceprav se ne doseze. Sam na zacetku imajo dojencki izostren pogled samo od bradavice do obraza, dlje pa se ne, pa ne vem koliko casa je tako.
anju kakanje je zdravo

. ocitno mu prebava odlicno deluje in ogromno poje, ce ima toliko materiala za izlocit.
missD ce ti grejo kosi cisce ven je mozno, da se je zalezala in strdila. se zgodi, ce si dolgo lezala, spala, sedela... sam naceloma se ne bi smela kolicinsko povecevat.
Brinme jaz sem sla v PO enkrat ob 13h enkrat ob 12h, ker je imel tako dragi cas in ni hotel,da grem sama. Oni bi te radi videli kadarkoli dopoldan, ker je dol na oddelku najvec zdravnikov, jaz sem bila tako pozno, da so me kar gor na CTGju pregledali. Niso nic komplicirali in so rekli ko vstanes se urihtas in privleces tja

. Jutri me hocejo pa med 7h in 8h, ce me bojo morali obdrzati. Aja pa nikjer ze ni bilo nikogar od pacientov, ko sem bila tam, tako da pejt mogoce med 9h in 10h

. Pa revijo si vzemi za CTG in mogoce ksn prigrizek za potem. Jaz sem bila na CTGju vec kot 1 uro, ker se je papir zatikal in ni zapisoval, pa so morale sestre popravljat, ma je ena lih rojevala in niso mogle takoj prilaufat. Potem se je zavleklo se z dohtarjem in sem bila konec sele ob pol treh, lacna pa tako, da sem skoraj skupaj padla. Aja pa dopoldan so dohtarji ful zivcni, ce imajo polno cakalnico in nekako z ihto pregledujejo

. Sprot pa se na ksn CR skocijo al pa kej, pol pa cakas k bolana na enga sitnega dohtarja.