IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
anju, sem pozabila. za pregled- meni je veljal termin, ki pise na odpustnici. sem pa vseeno klicala sestro in je preverila.
hvala za nasvet
tudi meni je najhujše da se ne naspim. prva nočna runda bi mogla trajat vsaj 4 ure. zakaj narava tega ne razume
Najki sem danes pokrivala termofor, dokler se ni ohladil je že blo, potem so se začeli krčki, jaz zmatrana. res se mi preprosto ne da bit preveč skrbna in aktivna ponoči. ga previjat in dojit je čisto dovolj.
razen če bi nekako zožala tisti prostor v posteljci, zato sem pomislila na košaro, ker se prej stisne in segreje. samo kako ga bom potem navadila na posteljco?
Pokora ko so v P rekli jih na 3h hranit 10min na eno dojko 10min na drugo sem gledala nekako tako kot pravi vaša patronažka. ampak cca pol ure gor al dol. sem puščala čas da se sam zbudi, ker je samo prvi dan težo zgubil (100g) drugi dan je teža stala, naslednji, na dan odhoda je bil 50g pod porodno. sem ga pa kar redno dojila, samo 1 noč sem zaspala ko je tudi on spal 5h.
res lepi fantje
caroline pokažeš najlepšo?
moj se je tudi olupil. se je suha koža stresala kot prah z majčk. mažem z ribjim po umivanju.
tinaaleks zadnjič je bil en predlog da se preveri, če ni posteljica slučajno na prepihu...samo ti si že rekla da ga je zuni prepihalo. no, kaki so fantje napram puncam? tebe je tale že v trebuhu hecal:)
maa2010 če smem vprašat - zakaj so ti sprožili porod?
ta položaj za iztis pa je tudi meni anti

verjamem da je babicam tako najlažje in tudi ji moram bit hvaležna da sem spodaj cela. cimra v P, ki je rodila 12h za mano je rodila na vseh štirih oz tako da se je z rokama in glavo naslanjala na dvignjeno vzglavje postelje. zgleda da si ene babice upajo ene ne.