IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
NAJKI, KJE SI ???
Tuki tuki, kaj zjas

.
Ma bezgavke me bolijo, usesa cukajo, grlo praska, herpes naredu, razjeda na dlesni... Nocem vedet, kaj bo iz tega... Pa se mali je cisto zagiftan in vrocinco je imel, iz ucka gnojno, tako da smo bolj kot ne polezavali. Danes sem bila v P na kontroli, 1cm odprta, naj pridem spet jutri, ker bom mogoce ze za v porodno. Ma itak mi vsak dohtar nekaj svojega interpretira, tako da jih ze z rezervo jemljem. Bo pa jutri osmi dan po roku, tako se je tudi mali rodil, pa cisto mozno, da je to moja formula

. Trebuh pa se kar raste, js res ne vem vec, kam se misli se razsirit.
Aja pa cestitke se ostalim novim mamicam
V glavnem 1.11. je mimo, tako da sem se vdala v cakanje, sam da ni glih tega datuma zadela.
Valentina obiski v PO samo za partnerje in zdrave sorojence.
mamamajca prejsnji teden je bilo ze pod nulo. za vrtec oblecemo zabice in cez tople hlace, ker v vrtcu ga imajo samo v zabicah, za ven pa hlace cez. so tudi sami tako predlagali. pa seveda dolg bodi in dolga majcka, spet ga slecejo do bodija po potrebi, za ven le se bunda in zimska kapa. trenutno je pa zunaj 15 stopinj in samo debelejse hlace in zgoraj dolg bodi, dolga majica in flis pa prehodna kapa ali kapuca, ceprav rajsi kapa, ker ga se vedno usesa matrajo. je pa obicajno odvisno tudi od dezja in vetra kaj ima za cez, pa od trenutne temperature, kako debele hlace ima cez zabice.
komot se prestavite na dojencka, saj sem povedala, da se mi ni problem preselit zraven

.