IZVIRNO SPOROČILO: anju
samo ribodermin se dobi, sem slabo razumljivo pisala. po priporočilu 3x mami pa sem hotela navadno ribje mazilo, ima manj dodatnih snovi. dobila sem ga v Kopru, pa ne vem če je 3x mami to mislila, saj je pisala da uporablja samo tisto od ljubljanskih lekarn. sem naročila bratu da mi prinese ljubljanskega, bom videla razliko.
Ajaaaaa. Bolj povrsno sem prebrala zadnjih par strani.
Kontrola cez 2 dni

. Ampak! Dons ni vec toliko zadaj oziroma se ze uravnava proti izhodu

. Ma sej bo, ce ne, je pa v soboto prazna luna, pa je najbrz na bratca glede lun... Ma je bil en popadkic na CTGju ma bolj otrdevanje in pri voznji nazaj nekaj, mogoce me pa danes nazaj v PO nazene kaj pa vem.
Smarnca js sm pri prvem pogosto pozabila jest al pa preprosto nisem prisla do hladilnika. Zdej si bom pa vsaj malo zaloge za hitre sendvice not vrgla, ker pri meni je hrana bolj nuja kot red in mimogrede pozabim kaj dat v usta v casu. Pa najbrz je prakticno ksne pogrej in pojej imet not, al pa ksne zmrznjene ostanke za v mikrovalovko vrect, da ne sam frutabel pa sendvicev vase meces

.
Filisa za mrzle dni za obrazek ful hvalijo od bubchena za veter in mraz in je res fina. Sploh odrasli s suho kozo jo hvalijo

. Ceprav je mi nismo ponucali, ker je bil atopicen in smo ksno leto uporabljali izkljucno lekarnisko namesano hladilno mazilo, ker pac nima vseh dodatkov in tega, pa je popolnoma zadosti za obrazek mazat za ven, se zelo gosto in mastno, da dobro zasciti. Tako da komot das katerokoli gosto in mastno hladilno mazilo, ki ga pac uporabljas, tudi ribje mazilo je v redu.
Mene je napsihiranost totalno minila, je bilo hudo prvi teden pa za 1.11., ma zdej sem ze cisto umirjena. Lih razmisljam, ce bi se sla za vikend sankat s tamalim

.
3x mami meni je G rekla, da priporocajo 4 leta razlike med otroci, ker toliko casa telo hodi k sebi. Po drugi strani je pa mende lazje rodit, ce je manj razlike.
Aja
ribja mast in vneta ritka... nas je imel poleti ful razzrto ritko in se je dolgo celila, pa je moj ugotovil, da se mu lepse celi, ce ni namazana in je na zraku, kot pa ce da mastne kreme gor. Ker mastno hladilno in ribodermin v bistvu zadusijo rano in se slabse celi kot na zraku. Tako da sva mu dala mislim da samo fucidin proti vnetju ali pa malo kreme s cinkom, dokler se niso rane ozdravile, pa cimmanj plenicke.
anju js bom 100posto dala cepit proti rotavirusom. kasneje enkrat pa mogoce za klopni meningitis, ma se ta prvega nisem.
2ursae jaz sem sicer dobila dezno prevleko zraven, samo je bolj primerna za sportni del kot kosaro, ki je sicer vlozena v sportni del. Sicer je zadeva velika in bi jo komot vrgla cez vse skupaj tudi tako, samo je v resnici cel voz toliko waterproof, da je komot zunaj brez dezne. Se proti vetru je dobro zavarovan. Pri Jan Maiu sem dala dezno gor mogoce 2x vsega skupaj.
V mulerju imajo tudi
univerzalno mrezo za mrces, to je res fajn zadeva. Sem sla sredi poletja na sprehod z mulckom po barju in so nam sledili oblaki komarjev, mulcek pa lepo varen. Pa pred osami, muhami, ko si na dezeli lahko v miru spi. Priporocam.
Joooj
caroline tole tvojo zgodbo sem brala kot bi bila tam

. Pa js bi ginota kar v gobec brcnila, meni so tudi neke ocitke ven metali in grozili da bom otroka ugonobila in nevemkajse in to je res najbolj svinjsko, kar ti lahko strokovnjaki v porodni naredijo... Pa takrat sem ze pol noci bledla in trpela popadke brez odpiranja in so me cisto napsihirali s takimi izjavami. Pa sem imela v resnici dokaj standarden porod in brez ksnih komplikacij za otroka in so bile te izjave popolnoma neumesne... Tudi rocno odpiranje MV mi je se prevec znano in boli k

... Tudi tvojega dragega razumem, mojemu je slo kar malo na jok, ker ni mogel nic narediti, pa me je zihr 10x manj bolelo kot tebe. Ma zdaj sta obe v redu in ne rabis se bat nove zanositve, saj bo CR na koncu in predvidoma ne bo vec ledvicnih kamnov, tako da uzivaj zasluzen rezultat, saj si se dovolj natrpela zanj... Ne bom niti vprasala ali bolj bolijo ledvicni kamni ali porod

.